miercuri, 4 aprilie 2012

Acum înţelegeţi unde e jaful?



Aşadar, de pe oficina de net, HotNews, că lucrăm cu pielea clientului: "Pretul de vanzare a fost determinat prin raport de evaluare intocmit in conformitate cu standardele ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania-n.r.), pe baza aplicarii metodei activului net corectat si a cash-flow. In evaluare nu a fost luata in considerare valoarea zacamantului, ci valoarea activelor societatii si cantitatile de minereu cuprifer estimate a fi exploatate in conditiile efectuarii investitiilor tehnologice si de mediu preliminate de catre conducerea societatii prin intermediul unui plan de afaceri" şi "exploatarea Rosia Poieni, unde sunt concentrate 60% din rezervele de cupru ale Romaniei, care a intrat pe profit in ultimii doi ani, a fost tratata de stat ca fiind in stare de faliment si criza de lichiditati."

Jigodia aia de MRU poate apăra aşa ceva? DNA, în loc să se ocupe de dosare politice, ar trebui să-şi trimită dulăii să salte toată şleahta asta de imbecili cleptomani! Dar ea e ocupată să-şi dea cu stângu' în dreptu' şi să-i deschidă pârtie lui Danel către tronul Başchetbalistei!

Lui Muţunache i-ar sta şi lui bine făcând cărare la DNA. Dar nu, el se pregăteşte să devină "spaima" politicii, să le bage frica în oase lui Ponta şi lui Antonescu! Mi-e rău din fleacuri!

Uite, am eu aşa un filing că cariera(sic!) politică a lui MRU se va termina înainte de a începe, după scandalul ăsta legat de privatizarea Cuprumin. Şi cred că ar fi un gest creştinesc din partea noastră să-i dăm o mână de ajutor să nu mai intre în politică! Deci, cum procedăm? Un protest, ceva? 

2 comentarii:

Karakas spunea...

Era mai bun la SIE. Cel putin, acolo nu stiam ce face :)

I satzic spunea...

Era mai bINE CU eL la SIE.Cel putin acolo nu NE SPUNEA NIMENI ce face !!!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...