luni, 2 aprilie 2012

Încă o victorie a distrugerii constructive



Parcă pentru a confirma oficial efervescenţa economică, atât de lăudată de Muţunache Labă-Tristă, Electroputere Craiova anunţă oficial încetarea producţiei de locomotive şi a montării de rame de metrou. În locul fabricii s-a înălţat, aţi ghicit, un mall! Dincolo de orice, pentru acest succes trebuie să mulţumim în primul rând capitalismului de cumetrie, BM, care a vrut-o în faliment, şi lui traian băsescu, cel care s-a angajat, în numele României, s-o lichideze, prin acordul PSAL I. E drept că Electroputere a mai rezistat vreo 12 ani, dar a fost doar o lungă agonie. Găsiţi povestea asta aici, sub semnătura lui Răzvan Orăşanu.  Iar din poveste veţi vedea că statul a fost cel mai mare duşman al Electroputere.

A trecut neobservată şi o altă victorie a statului(că şi administraţiile locale, recte primăriile, sunt tot stat) împotriva industriei autohtone: primăria Cluj a cumpărat tramvaie poloneze, în detrimentul celor româneşti, sub licenţă Siemens, construite la Arad şi poate, dacă nu se găsesc nişte patrioţi de la DNA să decidă altfel, şi la Bucureşti.  

Asta e, prieteni! Nu avem scăpare! Capitalismul e victorios la oraşe şi sate! Glorie lui! Fugiiiiiiiţi!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...