marți, 10 aprilie 2012

Nicuşor Dan: opera

Aveţi mai jos câteva fotografii, care explică de ce nici măcar nu vreau să aud de Nicuşor Dan, o "vedetă" locală, care crede că toată lumea cade în limbă când aude elucubraţiile lui administrative. Vreau să-i reamintesc ipochimenului că, dacă nu se dădea el rotund, acum pe străzile alea se putea circula, inclusiv cu tramvaiul şi autobuzul, Hala Matache nu mai arăta ca după bombardament, ci era mutată mai acana, refăcută şi funcţională, iar pietonii se puteau plimba fericiţi pe trotuare, nu prin noroaie. Zonei îi creştea valoarea, şi atrăgea investitori serioşi, nu ciorditori şi curve. Dar omul nostru are viziuni, şi vrea să le experimenteze pe pielea noastră! Colindă pe la alte mese, musiu!














  

4 comentarii:

Ando spunea...

La frâne şi tălpi nu ne întrece nimeni...
Am mai întrebat: să presupunem ca ND iese primar...ce face cu lucrările deja începute în diverse
zone ale oraşului ?

Constantin Gheorghe spunea...

Prietene, eu, unul, m-am săturat de mintea românului, care n-are nimic constructiv. Suntem ţara care îşi poate face stemă din capra moartă a vecinului. Aşa că tembelul, dacă ajunge primar, nu face nimic! Îi ajunge că a ajuns primar! Sau se dă singur în judecată, să-şi blocheze proiectele!

db spunea...

Ah, apropos, ca am auzit de curand de isprava dlui N.D., asta cu Hala Matache, cum ca sa nu fie mutata mai in spate, ca el nu vrea asa, ci sa ramana pe locul ei si sa fie ingustat drumul accordingly - e real? daca da, a dat cuiva vreo explicatie la asa o stralucita idee? Mai are d-astea?

Constantin Gheorghe spunea...

Individul susţine asta de mai bine de un an! Dacă faci o gâtuire acolo, la dracu mai cheltuieşti bani pentru bulevardul ăla? E diliu!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...