miercuri, 18 aprilie 2012

Mai uşor cu negocierea pe scări, că se varsă voturile!



Eu pot înţelege, până la un punct, târguielile ăstora de la USL pentru diversele candidaturi, inclusiv pentru primăriile de sector. Dar s-ar putea ca alţii să nu înţeleagă, mai ales cetăţenii Bucureştilor, care sunt campioni la sportul numit "vot canci". Şi să vezi jale în momentul anunţării rezultatelor votului!


Aştept, ca destui alţi bucureşteni, şi o ofertă din partea USL. E bine şi cu Chiliman, şi cu Pietone, şi cu Vanghelion. Dar nu ni-i vindeţi voi la pachet cu nişte proiecte, care să ţină cont de nevoile şi de aşteptările noastre? Că de promisiuni legate de câinii vagabonzi şi panseluţe ne-am săturat. O viziune despre viitor, ceva? Infrastructuri mai bune, servicii sociale, investiţii în şcoli şi spitale, ceva centre civice, protecţia mediului? Spre pildă, ia să vedem noi câte pieţe au mai rămas în oraş? Poate îmi dă Chiliman un răspuns la întrebarea: "de ce nu se redeschide Piaţa Amzei, deşi hala aia nouă, cu parcare cu tot, e gata de vreun an? Poate pentru că nişte băieţi deştepţi se gândesc s-o cumpere"?


Aşa că, mai uşor cu negocierile astea pe scări, că se varsă voturile! Şi-o să vedeţi c-aţi vândut pielea ursului dn pădure...

2 comentarii:

Fluieratorul spunea...

USL nu are solutii. Ne facem ca nu vedem, speram altceva, vrem sa ne iluzionam, whatever, da' USL nu are solutii. No choice here.

pacos spunea...

Cand a inceput scandalul cu Vanghelie, m-am bucurat. Credeam ca scap. Dupa doua mandate credeam ca, in sfarsit, gata, se duce si ne lasa. N-am avut norocul asta. Si acum vin uslasii sa ma convinga ca Vanghelie e baiat bun. Si ca merita votat. Ca e bine cu el. Pai, zic sa si-l voteze. Ca deszapezire - canci x 3 (ca de trei ani n-are bani de asta) Curatenia - canci. Gauri in asfalt - duium. Si multe altele, ca nu mai pot cu asta.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...