luni, 16 aprilie 2012

Pulimea Voastră, e groasă!



Acu' vreo oră, un flăcău cu profunde convingeri ecologiste, după ce a manifestat în pula goală pe o macara de la Teatrul Naţional, şi-a luat frumos catrafusele şi a coborât liniştit. La sol îl aşteptau vigilenţii noştri poliţişti, care l-au umflat fără prea multe menajamente. Care a fost reacţia celor care căscau gura la panaramă, plus cea a trecătorilor? Un însufleţit şi sincer "Jos băsescu!"

Pulimea Voastră! Chestia asta cu "Jos băsescu!" a ajuns automatism! E groasă! Cred că e cazul să vă gândiţi serios la demisie. Mai serios ca oricând. Cu sau fără Constituţie nouă. Credeţi-mă! Nu există plan B la asta!

Ăla de se căţără pe măgăoaie cânta "Un copac cu flori! Era cu Flower Power. Ăia de-i taie foamea la lingurică s-ar putea să cânte altceva, şi să fie adepţii puterii bolovanului, sau parului. Ştiu şi eu? E cam pe muchie...

Un comentariu:

Vasile spunea...

Nu-i bolovanul chiar aşa de negru şi iminent încît sa i se încreţească chelia lui Băsescu.

Oamenii buni se înţeleg între ei: mai las de la mine un Boc, mai dai de la tine un Ungurean şi-un Meleşcan, şi voila : nici urmă de "golan" în piaţă!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...