vineri, 20 aprilie 2012

Marea năpârleală portocalie, extremă urgenţă!



Azi au mai zbughit-o din PDL vreo trei parlamentari. Şi probabil c-o vor mai tuli-o şi alţii. În partid s-a instaurat panica. Asta este clar, se vede cu ochiul liber. Iar Val Vâlcu, de la DCNews dă şi o explicaţie a accelerării fenomenelor centrifuge din PDL: un sondaj de opinie CSOP, făcut la cererea portocaliiilor, arată un adevărat dezastru. USL e la vreo 58% în intenţiile de vot, PPDD, pe locul doi, cu 18%, şi PDL, pe trei, cu 15%. Departe de acel jumătate plus 1 din scorul USL, cerut de băsescu, pentru a le da lor formarea Guvernului, după alegerile parlamentare.

Cei de la DCNews spun că asta ar accelera formarea Mişcării pentru Integrarea în Uitare a PDL: damele şi telectualii lui băsescu trec în partidul lui MRU, boc rămâne cu Blaga şi cu restul ciumeţilor, iar Mişcarea îşi schimbă culoarea şi sigla. Propunerea mea pentru siglă o găsiţi mai sus. Mă ştiţi, sunt generos...

Eu cred că dacă se face această mişcare, nu mai rămâne nimic din PDL: MRU are, cum spuneam, carisma unui stâlp de telegraf, şi păsăreasca lui nu aduce voturi, ci alungă, iar pe ăilalţi nu-i votează nici familiile lor! Dar, mă rog, pot să încerce. De ce nu? Prea e tristă viaţa noastră. Aşa o să ne mai râdem şi noi...

3 comentarii:

ddanilov spunea...

Am citit undeva,nu mai retin unde,ca transfugii care parasesc acum corabia PDL, nu tradeaza PDL pentru ca acesta nu poate fi tradat.De PDL te lepezi,te scuturi ca de o boala.Corect.Dar eu as avea o rezerva: desigur,ma bucura faptul ca aceasta gasca de criminali pierd majoritatea si implicit puterea de decizie in forul legislativ insa,faptul de a te lepada de rau (religios,moral,politic,ontologic)presupune un proces de trezire a constiintei morale in om, urmat de o fireasca nevoie de penitenta .Si acum intreb: cati dintre cei care fug ca sa scape de inec au trecut printr-un proces de constientizare si au ajuns la o trezire a constiintei morale?Cati dintre cei care fug acum,sunt sinceri in demersul lor?Oare nu cumva asistam la un proces invers procesului din 2009 cand s-a format acea monstruozitate nelegitima in parlament prin fuga si tradarea celor care au fost alesi uninominal ca sa reprezinte diverse partide?Oare nu cumva prin acceptarea acestor migranti,USL se va pune in pericol?Nu spun ca se va distruge pentru ca eu cred (si sper sa nu ma insel) in forta morala a acestei uniuni.SApun doar ca se pune in pericolul de a fi decredibilizata.
Aceste intrebari (si multe altele ) imi macina constiinta si nu gasesc raspuns decat in speranta ca binele va triumfa pana la urma,ca raul nu are vesnicie si ca minciuna si teroarea sunt monstrii cu picioare de lut.

Stima maxima!

ANONIMUS spunea...

Vreau sa sper ca "tradatorii vor fi primiti si rasplatiti pe masura"Ori cat de disperati o fac acei misei, nu pot uita ca nici un membru de partid o sa renunte ca vreun" tradator"sa-i i-a locul.O sa fie rasplatiti dar nu ca "alesi"Pot paria.Sa se castige alegerile si dupa aceea o sa avem probleme de constiinta.

ddanilov spunea...

Corect!Acest rationament mi se pare logic si pragmatic.Dar tradatorii raman tradatori.De ce nu i-au apucat problemele de constiinta atunci cand se taiau pensii si se inchideau spitale.Cand se dadeau afara oameni de prin institutii pe criterii politice.Pana la urma un proces trebuie sa existe .Acesti oameni trebuie judecati pentru comportamentul lor in perioada de apogeu a pdl.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...