joi, 5 aprilie 2012

Semi-prostia lui Muţunache Labă-Tristă



Muţunache Labă-Tristă nu are treabă? A luat-o în pelerinaj pe la televiziuni, şi pe la diverse posturi de radio. Unde vorbeşte vrute şi nevrute, cu aerul lui de papagal înţelept. De ce papagal? Păi, pentru că primeşte mesajele în plic de la ticăloşii ăia din pivniţele PDL, conduşi de turnătorul la Securitate Carol Sebastian şi de Ada Mezeşan.

Pentru Muţunache Labă-Tristă un act democrativ, eventuala aprobare a unei moţini de cenzură ar însemna "prăbuşirea în semianarhie instituţională" :"E nevoie de o motiune de cenzura pentru a prabusi un Guvern care abia s-a instalat si merge foarte bine? Este un efect strategic paradoxal. Daca motiunea trece, aratam ca suntem intr-o tara in care schimbarea de guverne nu duce la altceva decat la semianarhie inesitutionala. Este riscant si complet daunator la adresa stabilitatii noastre politice si economice".

Ei nu, să mori tu? Păi, băi puţulică! Acum România este în plin haos instituţional! Parlamentul e blocat, nu mai funcţionează. Administraţiile locale sunt blocate de lipsa de bani. PDL se destramă, şi e principalul partid de la guvernare. Economia este recensiune. Trecerea de la starea de haos la starea de semi-haos ar fi un progres, puţulică! Dar când emiţi astfel de "panseuri" nu dovedeşti decât că eşti un semi-prost, şi atât!  Hai, pa!

3 comentarii:

Karakas spunea...

"...un Guvern care abia s-a instalat si merge foarte bine?"

Eu tot ce am citit ca au facut, a fost ca l-au dat afara pe Borbely. In rest, ce au produs?

Zici ca a studiat la Oxford?

Fluieratorul spunea...

Pai buna poza, s-au intilnit hotul si cu prostul...

ANONIMUS spunea...

L-am mirosit pe MRU de la primele silabe.Dl Prim Ministru este personajul masculin al" pseudo savantelor ridicole".Face "gafe" dupa "gafe"si "confusii" dupa "confusii find un "savant" de mucava pe care IQ-ul jos il da de rusine.Daca" tacea savant ramanea".
Un caraghios cu"ego-ul"hipertrofiat,
cu mania lui Narcis.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...