luni, 2 aprilie 2012

Lichidarea tovarăşilor de drum



Cristian Preda a fost exclus din PDL. Era de aşteptat: asta e soarta "tovarăşilor de drum" într-un partid totalitar, comunistoido-fascistoid. Îşi merită soarta! Pentru că întotdeauna compromisurile morale se plătesc! Despre asta este vorba, nu despre altceva. Iar ca umilinţa să-i fie completă, Cristian Preda a fost exclus la propunerea lui Pliciman. "Noi câştigăm, nu filosofăm!" pare să le transmită Prigoană "intelectualilor" din grupul de deviaţionişti Preda-Macovei-Paleologu-Baconschi. 

PDL se duce pulii de suflet. Ceea ce nu este chiar o veste rea. Democraţia s-a sfârşit, dacă a existat vreodată în PDL. În faţa degringoladei, pentru a opri hemoragia, liderii PDL au ales teroarea. Să vedem cu ce rezultate. Dar nu sunt semne că pedeliştii apreciază teroarea. Numai că e prea târziu pentru a mai schimba ceva. Asta e: scapă cine poate! 

Interesant ar fi să vedem ce reacţie va avea băsescu. Pentru că sigur nu l-a întrebat nimeni de sănătate în cazul ăsta, Preda e totuşi omul lui. La fel de interesant ar fi să ştim când va fi exclusă madam Macovei. Miciurinismele astea nu au prins, şi PDL, aflat la înghesuială, aruncă lest, pentru că, ciolanul fiind mai mic, trebuie micşorată haita. Logic, nu?

Un cuvânt şi despre Muţunache Labă-Tristă. Azi a aprobat 130 de milioane de euro pentru primarii coaliţiei. I s-a blegit repede "intransigenţa morală". Băieţii au avut grijă să-i spună cât se poate întinde, ca premier de paie. Asta e: îl mânca în cur să se facă "prim-ministru". Mărirea are un preţ, în cazul lui: bălăceala în căcat. Ştiu şi eu, poate face bine la CV bălăceala... 

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...