miercuri, 11 aprilie 2012

Dacă nu-i poţi convinge, ameţeşte-i!



Iar se schimbă sistemul de vot! PDL, în marea lui imbecilitate, a găsit că un sistem mixt, uninominal corcit cu listă, o să-l scoată din rahat, acum. Când PSD a propus fix acelaşi sistem, după model german, s-a dezlănţuit infernul! Şi aşa ne-am ales cu un sistem care a produs cel mai inept şi mai corupt Parlament post-decembrist!

Nu mă deranjează sistemul de vot propus, chiar sunt adeptul lui. Mă deranjează lipsa de moralitate a celor care îl susţin acum, după ce l-au demonizat cu patru ani în urmă, pentru că pula lui băsescu poftea la uninominal. Şi poftele ei erau poruncă pentru slugile din PDL.

Faptul că se schimbă sistemul atât de aproape de data alegerilor face parte din sistemul "Dacă nu-i poţi convinge, ameţeşte-i!" Asta face PDL: nu mai poate convinge pe nimeni, şi  atunci ameţeşte pe toată lumea cu astfel de schimbări, poate, poate se scoate. Motiv pentru care trebuie să primească o corecţie dură la alegerile din anul ăsta. Să fie un exemplu pentru toţi politicienii care cred că pot dispreţui cetăţeanul, făcând numai ce vor şi doar în interes propriu.

Un comentariu:

ANONIMUS spunea...

M-a mir ca n-au inventat un sistem in care sa se voteze de atatea ori pana cand nu castiga PD-L-ul?!
Nenorocirea este ca PP-DD este pe "felie"cu portocalii.Inainte de votare se v-a inchide OTV-ul urmarindu-se ca "bizonii"furiosi sa voteze in nestire.Dupa care se redeschide "neo OTV-ul si pana la toamna "repetir".M-as strica de ras ca "Danutz"sa-i vina idea sa schimbe "calimera"intre el si Basescu vazand ca are o intelegere cu un "cadavru"politic ,numai bun de "tradat in amor".N-ar fi rau!!!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...