luni, 2 noiembrie 2009

Păsărică, n-ai scăpat!

Drăguţa mioară a rezolvat, strângând cu uşa pe cine trebuie, problema cu clona siteului de campanie. Numai că partizanii s-au mutat aici, cu clonă cu tot! Gherila digitală se dezvoltă în toată spendoarea ei! Şi pe ăia de la .org nu au cum să-i strângă cu uşa, ca pe aceia de la .ro.
Aşadar, păsărică, de ce ţi-e frică nu scapi! Să râdem, deci!

6 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

:))))))))))))))))

Cristina spunea...

Nu pot deschide pagina... Pacat, as fi vrut sa i-o arat si sotului meu, eu am reusit s-o vad cand inca era pe .ro. Super faina ideea, felicitari autorului! Se pare ca oranjii au intrat in fibrilatii si hack-uiesc tot ce prind. Daca au impresia ca ne pot limita si accesul pe net, sunt dusi rau cu pluta...

Constantin Gheorghe spunea...

Cristina, se deschide! Am verificat acum!

Cristina spunea...

Imi pare rau, eu tot nu reusesc sa dau peste altceva decat "Address not found" Ori RDS-ul meu e nebun, ori ...nu stiu, nu ma pricep. O sa incerc, de curiozitate, maine de la serviciu. Si oricum imi iau si modemul Orange, ca incep sa ma enervez!!!

Lucia Verona spunea...

La mine se deschide. Foarte mişto :)))))

Anonim spunea...

daca vesticii nu-l vor pe asta nu va cistiga alegerile. daca face ce vrea el o sa vazi urmarile.i-au spus lui kohl sa se care si daca n-a fost suficient de rapid sa-si ia catrafusele l-au bagat in probleme asa ca inchipuieti singur mai departe.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...