duminică, 1 noiembrie 2009

Oligarhul de azi, iudeo-masonul de ieri

În imagistica de campanie îa lui traian băsescu îşi face loc tot mai insistent "mogulul", "ologarhul". "Moldoveni, Moldova nu e a oligarhilor, a mogulilor. Moldova este a voastră, a urmaşilor voştri, a urmaşilor urmaşilor voştri. În veacul vecilor." Aşa şi-a început Pulea Vodă discursul de la Iaşi.
N-am înţeles de când au ajuns "mogulii", oligarhii" să ameninţe ţara asta. Milioane de hectare au fost cumpărate deja de străini, prin Banat şi prin Oltenia de italieni(mulţi cu banii Mafiei!), băncile NU mai sunt româneşti(capitalul bancar autohton e undeva sub 2% din total), agricultura s-a dus pulii de suflet, şi importăm în draci, trei milioane de hectare stau pârloagă, ce drac de industrie mai avem, e în mâna multinaţionalelor, la fel petrolul, distribuţia de energie şi de gaze naturale, apa, şi în curând servicii publice esenţiale, cum sunt educaţia şi sănătatea, vor fi privatizate, dar pe el îl fute grija de "oligarhi", care papă Moldova! Cum sună : "Avem nevoie ca România să fie a românilor!"? Poate fi ceva mai jegos decât asta?
Aşa cum legionarii şi-au făcut ţinte din iudeo-masoni(o specie necunoscută vulgului, de vreme ce la o celebră manifestaţie legionară, descrisă de Marin Preda în "Delirul", participanţii strigau "Jos nasonii!), aşa îşi face ţintă din oligarhi Pulea Vodă. Ţintă falsă, dar care dă bine la vulg: "alţii sunt de vină! Eu m-am luptat cu hidra oligarhică! Ehe, ce-aş fi făcut din ţara asta, dacă n-ar fi fost ei să-mi pună tălpi! Daţi-mi o ţară fără oligarhi, şi o fac mândră ca soarele pe cer!"
Porc cum îl ştim, traian băsescu îşi trece în bilanţ aderarea la NATO şi la UE: "A fost un mandat greu, în care am îndeplinit două obiective. Suntem membri UE şi NATO. Al treilea obiectiv este modernizarea statului. Avem nevoie de un stat modern, flexibil, debirocratizat".
Poate nu-şi aduce aminte: România a fost invitată să adere la NATO în 2002, la Praga, când el era ocupat cu dughenele din Bucureşti, ca să înlăture concurenţa pentru hipermarketuri, şi-i dădea un cap în gură unui arab recalcitrant în Crângaşi. În iunie 2004 România participa ca membru cu drepturi depline la summitul NATO de la Istanbul. Negocierile de aderare la UE s-au încheiat în 2004, în mandatul lui Ion Iliescu şi cu Năstase premier. Mai mult, a primit moştenire şi Tratatul de aderare, pe care el doar l-a semnat peste vreo trei luni de la preluarea mandatului. În mandatul lui Ion Iliescu s-a decis şi data aderării.
Să-i amintesc ce făcea el în 1999, când s-au deschis negocierile de aderare la UE? Era membru al guvernului. Un guvern care, în loc să se pregătească şi să deschidă, precum ceilalţi candidaţi la aderare, TOATE capitolele de negocieri, a deschis doar vreo şase. Aşa că ciocul mic! N-om fi toţi amnezici!
Tupeul a fost şi este singura calitate politică a lui Pulea Vodă. De asta n-a făcut nimic cinci ani de zile. Tupeul nu ţine loc de inteligenţă, de viziune, de morală, de patriotism. Şi acum mai vrea cinci ani, în care să îndrepte greşelile din prezentul mandat? Şi crede că şi-a găsit fraierii? Or fi atâţia proşti în România, care să pună botul la discursul lui fascistoid? Dacă da, avem o mare problemă!

2 comentarii:

Karakas spunea...

Ieri, Tiranul a amenintat ca va dizolva parlamentul. Inca un semnal ca ne indreptam spre Republica Traian Basescu. Si ca urmeaza biciul, frica, si posibil represiunile. Atentie, cei care nu va iubiti tara conform definitiei Tiranului!

Desi ii uraste pe rusi, Tiranul are multe in comun cu gindirea lor. Ce le-ar mai comanda el mogulilor, ca si Putin oligarhilor! Iar dusmani ai poporului sunt peste tot: in media, in rindurile intelectualilor, al muncitorilor, al fermierilor. Multe umbre, zombi comunisti, ratacesc cu grupurile lor de interese, cautind sa suga singele poporului, imbibat genetic cu trasaturile pure ale lui Traian Basescu. Iar el geme
la fiecare muscatura a vampirilor, pentru ca traieste in simbioza cu poporul roman.

Boala grea! De fapt, Tiranului ii este frica de romani. Pentru ca s-ar putea ca ei sa nu-l iubeasca cu aceiasi pasiune. Si sa nu-i arunce colacul de salvare cind el e dus cu pluta.

Essences spunea...

Buna seara! Ati dori un link exchange cu blogul meu? astept confirmarea pe blog sau pe mail. O seara frumoasa!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...