luni, 30 noiembrie 2009

Gunoaie portocalii

Campania electorală a intrat într-o altă dimensiune. Tonul, cum spuneam, l-a dat un gunoi(er), ieri, Cezar Preda. Care l-a făcut pe Geoană "fătălău". Radu Berceanu duce abjecţia şi mai departe: "Domnul Geoană este un porc mincinos. Am fost mai atent cu formularile pana acum, dar el a continuat sa mintă cu nonşalanţă. Domnul Geoană este un porc...un porc mincinos"!
Da, cum să nu! Şi voi, oranjgutanii, Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici! Ce urmează după asta? Hai, că puteţi mai mult, gunoaie portocalii! Cum, nu-l porcăieşte pe Geoană şi Nuţi, Spaima Puţii? Nu-i zice ea că e impotent? TRU tace? Că are imaginaţie, doar e scriitor! Dar ce, Liiceanu nu are imaginaţie? El nu contribuie cu nimic la efortul de realege a unui preşedinte pentru alte coordonate istorice? El nu poate să înjure? Sau Patapievici? Că şi el are verbul la îndemână? El nu trebuie să-şi plătească în vreun fel postul de la ICR? Hai, băieţi! Prestaţi!

3 comentarii:

Matilda spunea...

Pînă acum şi-au ţinut lăturile în Modrogan, acum încep să se reverse.
Cîtă mizerie umană se află în "domnii" portocalii! Poate se lămuresc şi ultraşii care ne înjură pe bloguri şi-n pieţele publice. Au avut de unde să înveţe.

Lilick Auftakt spunea...

Pai TRU sta si concepe toata ziua vomele astea. Si se consulta cu Patapievici, Mihaies, restul.. Normal. In pauze il asculta pe Guta! :))

Anonim spunea...

Excelent post...
viziteaza http://lucianandrusca.wordpress.com/

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...