joi, 5 noiembrie 2009

Erecţiile reformatoare şi dictatura nesimţirii

"Voinţa poporului." Cam asta e explicaţia pentru uzul proştilor pentru principiul băsescian de guvernare: "aşa vrea pula mea!" Şi azi pula lui vrea ca o ceată de parlamentari dezertori, condusă de generalul de izmene Gabriel Oprea, pompos, dar ilegal şi anticonstituţional numită "grupul independenţilor din Parlamentul României", să participe la negocierile de la Cotroceni.
Să aplicăm explicaţia pentru proşti. Ceata lui Piţigoi a urmat voinţa poporului, băieţii au trecut din tabăra liberalilor şi pesediştilor în cea a lui Pulea Vodă. Aşa o fi? Păi, în sondaje PSD este peste PDL, deci explicaţia cu "voinţa poporului" cade. Rămâne "aşa vrea pula mea". Păi, ziceţi-o, băieţi, p'a dreaptă! Că n-om fi toţi proşti!
Iar avem o repriză de ipocrizie, transmisă în direct şi la oră de vârf. Una în plus. Am obosit văzând spectacolul ăsta greţos, care are o singură motivaţie: aşa vrea pula lui băsescu! Tot felul de tembeli se străduiesc să ne demonstreze că traian băsescu nu este un dictator. El nu, pula lui da! Şi cum nu guvernează cu mintea, ci guvernează cu scârbavnicul mădular, e clar că avem o dictatură. Imbecilă, fără orizont, care are erecţii reformatoare din te miri ce, care ţin şi ele cât ţin, după care lucrurile intră în normalul flasc al mizeriei politice de zi cu zi, al dictaturii nesimţirii.
PS: mă uit ca prostu' la aşa zisele consultări de la Cotroceni, care sunt o farsă sinistră! Pur şi simplu îşi bate joc de noi! Ne jigneşte inteligenţa! Oricum nu va ţine cont de nimic. Putea să numească pe cineva şi gata! Mă uit şi la comentariile inepte ale fătucilor şi ale analiştilor! Cel puuţin pe Realitatea e festivalul cutrelor: după un Hurezeanu dezlănţuit împotriva politicienilor, care părea că s-a reapropiat de curul lui băsescu, şi incoerent în susţineri, a venit un Nistorescu acru şi la fel de incoerent. Noroc că Pătrăşconiu şi alţi tâmpiţi de seama lui sunt programaţi doar la matineu!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...