marți, 10 noiembrie 2009

Cooperativa "Ochiul şi Timpanul"

Cooperativa "Ochiul şi Timpanul" a mai produs o ascultare ilegală. Victime, Sorin Roşca Stănescu, Bogdan Chirieac, Cătălin Macovei, şeful cretinismului numit ANI. Sincer să fiu, nu mă interesează ce-au discutat ăia acolo. De principiu, au dreptate. Oamenii trebuie să ştie cine cum şi-a făcut averile în ţara asta. Câtă vreme totul este ţinut în mână de un singur om şi informaţiile se scurg dirijat, pentru a-i compromite pe adversarii lui Pulea Vodă, faptul că doi jurnalişti vor să afle mai mult despre nişte oamni politici care sfidează prin averi, e de bine, nu de rău.
De rău este faptul că cineva îi ascultă, şi nu ştim dacă acel cineva are mandat sau nu, dacă cei trei sunt sub cercetare penală, sau, pentru că probele strânse înaintea începerii cercetării au fost declarate ilegale de CCR, dacă acel cineva le dă cui trebuie, într-un evident joc politic. Pentru că jurnalul "Curentul" este, dacă nu greşesc, în portofoliul Duduii, Fecioara din Pleşcoi, bre!
Sigur, ar trebui să fiu tâmpit să cer instituţiilor statului de drept ceva explicaţii pe tema asta. Dar, prieteni, s-a mers prea departe! mai departe şi decât a făcut-o Ceauşescu! Pentru că nimeni n-a citit în "Scânteia" discuţiile Anei Blandiana cu Gogu Rădulescu! Ce urmează?

10 comentarii:

fish spunea...

deci shantajul e ok, ascultarea nu, fi-mi-ar sila.

Constantin Gheorghe spunea...

Eu, unul, nu văd şantajul! Iar dacă Macovei se simţea şantajat, de ce n-a reclamat şantajul? Dar dacă un şef de instituţie a statului este şantajabil, atunci e de rău! Trebuie să plece! Numai că principala problemă rămâne ascultarea ilegală a unor cetăţeni care, până una-alta, nu au încălcat cu nimic legea.

Adrian Năstase spunea...

Dacă te străduieşti puţin, constaţi că orice om este şantajabil.

ana_idu spunea...

Nici eu nu vad santajul acolo unde ni se arata... vad insa contra-atacul.
Inca ma surprinde viteza cu care lumea ia de buna ideea mestecata de altii (aici ideea ca SRS l-ar fi santajat pe functionarul public) si raspunde ca si cum ar fi un fapt dovedit. O intreaga isterie vis-a-vis de subiect.
Inca incerc sa diger concluziile unora ca am fi, din constructie, receptivi la indoctrinare...

Anonim spunea...

EU-Großprojekt zur vernetzten Überwachung

Die Testinstallation besteht laut PSI aus 15 "wetterfesten Miniaturcomputern mit Kameras, Mikrofonen", "bei Bedarf" können "biometrische Sensoren, Handyidentifizierung, Übertragungsscanner, Überwachungsgeräte, GPS, Mikrosender, RFID-Tags" einbezogen werden. Die solcherart gesammelten Daten werden dann einem "dezentralen Computersystem" zur "intelligenten Verarbeitung" zugeführt.

http://futurezone.orf.at/stories/1631054/


va aduce voua cadou e.u. o supraveghere perfecta prin toate mijloacele tehnologice cunoscute unite intr-un sistem perfect din care nu scapa nimeni. frumos este ca se va schimba si sistemul juridic pt ca intra in vigoare varinta prin care acuzatul va trebui sa se dezvinovateasca. in romania s-a spus ca data retention este neconstitutionala insa s-a semnat acordul care prevede introducerea acestei tehnici in anul 2006. austria nu l-a introdus la timp din motive tehnice a fost data in judecata si acum are de platit amenzi drum pe care vad ca s-a angajat si romania deoarece ce-ai semnat trebuie sa si aplici.acum o sa aveti motive sa discutati de cooperativa atit de draga voua pt ca in sfirsit ea va si exista cu adevarat. pt multumiri adresati-va vestului luminos noul far calauzitor spre "succesuri" si mai mari!

Anonim spunea...

EU klagt Österreich wegen Data-Retention

e.u da in judecata austria pt ca n-a inrodus la timp data retention

http://futurezone.orf.at/stories/1602327/

despre abuzuri si alte pareri

http://futurezone.orf.at/stories/1617376/

http://futurezone.orf.at/stories/1503789/

http://futurezone.orf.at/stories/1503013/

http://futurezone.orf.at/stories/1502466/

Anonim spunea...

mai adug ca fondurile vor fi asigurate de state adica cu alte cuvinte voi platiti sa fiti supravegheati!!! multumiri din inima adresati tot la tatucii multi si flaminzi de la e.u.

Anonim spunea...

"victime"?????
SRS si Chiriac???

:))))))))))))))))))))))))))))))))

mda, no more coments.

dracu

tony spunea...

Papagalul de la "draga de ANI" a luat bani de la camatari? EXCELENT!

fish spunea...

intrebarea 1: daca insusi Macovei a inregistrat? ca sa se poata apara?
intrebarea 2: cind ii povestesti unui om ca are datorii la camatari (semnaturi pe hirtii - false sau reale) respectiv ii ceri citeva minute mai tirziu conturile unor personaje politice - asta e conversatie "de cafea"?
comentariu: daca e shantajabil - perfect de acord cu zburatul lui

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...