joi, 5 noiembrie 2009

Care-i următorul picat?

Prieteni, pe mine nu mă duce mintea să ghicesc pe cine va numi nebunu' să se ocupe de formarea noului guvern, în ipoteza că vrea cu adevărat să treacă un guvern prin Parlament. Oricât ar părea de ciudat, nici Vasile Blaga nu mi se pare că ar găsi o majoritate. Chiar dacă a fost aprobat de comisiile de specialitate, când cu comicăria de săptămâna trecută. Audierile, bre!
Aşadar, liber la ghicit! Care nimereşte candidatul peste care coboară harul lui Pulea Vodă, primeşte o bere virtuală şi titlul de "Mare Mama Omida".
PS: diliul este la "Realitatea Fm". Şi ce zice? "Majoritatea trebuie să negocieze cu mine. Eu şi numai eu decid cine va fi premierul." Păi, ce să negocieze? Dacă pleacă din start punând condiţii de neacceptat pentru majoritate, ce-i de negociat?
Devine îngrijorătoare şi fixaţia lui cu "oligarhii". Cine nu cotizează la el, trebuie distrus? Asta în condiţiile în care capitalul românesc este, practic, egal cu zero?

2 comentarii:

Darius cel Tulbure spunea...

Dintre talibani:
Preda, Voinescu, Avramescu.

Dintre doamnele de fier:
Udrea, Ridzi, Anastase.

Dintre 'competenţ:
Videanu, Berceanu, Pogea.

Dintre oponenţ:
Geoană, Antonescu, Oprescu.

Dintre apartizi:
Un primar, un guvernator, un profesor.

Anonim spunea...

Pe Cizmaru.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...