marți, 3 noiembrie 2009

Am întâlnit şi oranjgutani fericiţi!

Băgară ei gripa porcină în CSAT? O băgară! Şi ce-i făcură? O mângâiară pe frunte, o gâdilară la tălpi? Că altceva, ce să-i facă? Dacă n-ai vaccinu', restul e frecţie cu Diana la picior de lemn. Sigur, la modul general e bine şi să te speli pe lăbuţe, să-ţi sufli nasul în batistuţă, să nu-i strănuţi aproapelui fix în nas, şi în general să stai dracului acasă dacă a dat tignefesu' peste tine! În paranteză fie spus, în manualul de calitate de la BAC 1-11 englezii trecuseră şi obligaţia şefilor de diverse compartimente de a-şi trimite oamenii acasă dacă erau gripaţi! E de bun simţ şi la mintea cocoşului!
Care sunt concluziile? Că e bine şi la vară va fi şi mai bine, evident, fiind cald, că avem tot ce ne trebuie să ne luptăm şi cu porcu', şi cu gripa lui. Videanu nu i-a aprobat demisia lui Străinu-Cercel, deşi ea este un act unilateral. Aşadar şef peste sănătate a rămas arhitectul de monumente funerare din marmură. Bun şi ăla! Dacă la Agricultură e Berceanu, de ce nu?
Rămâne o singură întrebare: cine se freacă pe burtă mulţumit c-a mai primit nişte bani pentru spârcăieciurile care vor ţine în loc gripa, până începe campania de vaccinare? Un oranjgutan din ceata lui Pulea Vodă?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...