luni, 7 septembrie 2009

Frica păzeşte bostănăria!

Dacă nu m-am prostit definitiv şi irevocabil, înţeleg din ce spune Mircea Toader, liderul grupului parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor, că Traian Băsescu a luat o decizie în ceea ce priveşte candidatura sa. Va candida independent, de frica lui Oprescu. De unde se vede că doctorul a luat şi el, la rândul lui, o decizie: va candida.
Bun, acum nu ştiu ce câştigă Băsescu umblând cu candidatura vopsită. Cine-l crede că e independent, când cinci ani a mers mână în mână cu partidul de care acum fuge ca dracu' de tămâie? Şi de unde setea asta de "independenţi" a electoratului român? Cred că Băsescu se teme de un posibil efect al candidaturii ca independent a lui Oprescu, şi încearcă s-o contracareze printr-o postură identică.
Independent sau nu, tot are de dat seama pentru cei cinci ani de circ politic, în care el a fost şi dresor, şi elefant, şi clovn, şi acrobat. Iar bilanţul lui e chel ca'n palmă! Asta e problema lui, nu felul în care candidează: independent sau membru de partid. Şi nu aş fi atât de sigur că va învinge, dacă va ajunge în turul doi.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...