miercuri, 30 septembrie 2009

Dan Nica la Cotroceni

Dan Nica se află la Cotroceni, la unul mic cu Traian Băsescu. Pentru că în afară de a bea un şpriţ, nu văd ce ar putea să facă Băsescu şi Nica împreună. De ce ar renunţa Nica la portofoliu? Că-l roagă Băsescu? Sau că-l şantajează cu ceva, să-l determine să plece?
E încă o dovadă că Traian Boc este cu spatele la zid, că nu are soluţie, că s-a băgat singur în căcat. Şi, laş ca întotdeauna, nu vrea să-şi asume consecinţele deciziilor sale. Asta e realitatea, de care nu poate, nu are cum fugi.
Tot ce pot spera este ca Nica să aibă demnitate şi să nu cedeze, indiferent de rugăminţile sau şantajul lui Băsescu, pentru a-i da o lecţie.
PS: întâlnirea a fost scurtă, dovadă că Nica s-a ţinut tare. Acum Băsescu trebuie să spună ceva, că e laie, că-i bălaie. Asta tot nu-mi lămureşte la ce foloseşte existenţa purtătorului de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale.
PPS: Acum aflu că, de fapt, Băsescu l-a chemat pe Nica să-l strângă cu uşa, pentru a demisiona, scoţându-l astfel pe el din căcat. cum spuneam, mare caracter şi viteaz Iubitul nostru Conducător! Care ai un Emetiral?

5 comentarii:

Iulian spunea...

Daca n-a mers prin intermediari, se incearca la modul direct.
Demisie, acceptarea renuntarii doar la interne, nu la vicepremier, niste dosare mai vechi repuse pe masa...

Acesta e stilul (inca) presedintelui Romaniei.

Si intr-adevar, e cu spatele la zid. A calculat prost din aroganta cacealmalelor reusite inainte.

Lulutza spunea...

Sper ca Nica si-a ascuns prin buzunare un mic reportofon. Eu asa as fi facut... :)

tony spunea...

Basescu e las.Paseaza responsabilitatea crizei politice la Nica.

Anonim spunea...

ULCIORUL NU MERGE DE MULTE ORI LA APA.
Se pare ca Marele Consumator , Nu a crezut sa aibe asa un ESEC.
A crezut ca are a face cu PNL.
Nu credea ca are asa o nuca tare intre dinti.
Problema este de sa-si dea NICA demisia ??
A dat Videanu banii inapoi pentru borduri (ca doar are hot judecatoreasca ) , a dat Nuti spaima constitutiei banii la RAAPPS???
SCOTI TUPEUL IN EI , SI NU MAI RAMANE NIMIC ...

Sa prizati bine...

Darius cel Tulbure spunea...

Presa românească are un defect generalizat: lipsa contextului. De 3 zile aud despre acest scandal, de această criză, dar nicio emisiune, niciun articol nu prezintă contextul.

Şi ete na, io, prostul de rând, nu ştiu de unde a pornit. Cine a generat această criză? Ce minciuni a băgat Boc? Chiar trebuie să fac research pe aşa ceva? (întrebările nu sunt retorice, aşa că, dacă binevoiţi să mă informaţi...:) )

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...