duminică, 22 august 2010

Cum şi-a ratat Videanu intrarea în istorie


Nu cred că a scăpat cuiva "cavoul" construit la Snagov de Videanu. Un monument al prostului gust, care a costat cel puţin 3 milioane de euro, fără mobilier. Care se învecinează cu cimitirul din zonă, ceea ce, până la urmă, este un progres.

Îmbogăţiţii României sunt nişte idioţi, cei mai mulţi, care au educaţia estetică a unei moluşte, şi, chiar să stea lângă un geniu al arhitecturii, mai mult decât să bea o bere cu el nu i-ar duce mintea. 

Ei bine, când ai bani, şi bun-gust, îţi faci o casă precum cea de mai sus. Găsiţi aici mai multe fotografii, iar aici detalii despre construcţie.  Când am să văd ceva asemănător în Românica, de la un bogat autohton, o să fie semn că suntem pe un drum spre normalitate.

O remarcă: dintre toate casele prezentate de televiziunile de ştiri la capitolul "futu-le muma-n cur de politicieni", singura care merita atenţie este cea a lui Călin Popescu Tăriceanu. Doar că proştilor le-a luat ochii mausoleul ăla nesimţit al lui Videanu. O ţigănie ceva mai stilată, şi fără turnuleţe. Dar ţigănie de neam-prost. Dacă îl ducea mintea, că bani are, putea intra în istoria arhitecturii. Nu-i nimic, a intrat în istoria mârlăniei. 

Bine, acum Videanu se poate consola că sunt şi alţii ca el. Ca de exemplu nenea ăsta, care şi-a construit ditai bâzdâgania, care apoi a stat 17 ani pe piaţă, înainte de a fi vândută. Aveţi aici mai multe imagini ale monstruozităţii.    

Un comentariu:

Karakas spunea...

Da, nu ma mira "gustul" de arhitectura a lui Videau. Dupa cum guverneaza, nu am pretentii la stil.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...