vineri, 27 august 2010

Pupaţi-mă'n cur!



Tupeul unora ca Patapipi, Cărtărescu şi Cotoi este copleşitor! Imbecilii se revoltă doar când sunt atinşi ei la buzunar. Unde eraţi, jigodiilor, când medicii, profesorii, funcţionarii publici, mulţi dintre ei la fel de intelectuali ca şi voi, dar cu infinit mai mult bun simţ, erau umiliţi de acelaşi băsescu şi acelaşi boc? Când li se tăiau salariile? Când erau obligaţi să lucreze în condiţii mizere, supuşi unor politruci portocalii, care-şi bat joc de ei?  Atunci de ce n-aţi protestat, javrelor? Nu erau de nasul vostru? Erau din altă lume, de care voi nu vreţi să ştiţi? 

Hai sictir! Şi pupaţi-mă-n cur! 

PS: văd că unii îşi fac din prostia de a-l fi votat de două ori pe băsescu blazon nobiliar.  Şi răspund cu parampon celor care le bat obrazul. Sigur, fiecare e liber să facă ce vrea în democraţie. Dar tot democraţia impune asumarea responsabilităţii pentru deciziile fiecăruia dintre noi şi pentru consecinţele lor. Mândria asta prostească, şi acum şi un soi de victimizare, a votanţilor lui băsescu este o fugă de răspundere, dar şi o sfidare a celor care suportă mizeriile proastei guvernări băsescu-boc. Şi încă ceva: scuza că Geoană sau Crin erau mai proşti nu ţine. Deocamdată singurul care dă măsura incompetenţei şi a lipsei de caracter e băsescu. Şi o face cu ajutorul votului unora care nu pot vedea mai departe de curul Pulimii Sale. Pa, şi să votaţi bine!

7 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Explica intr-un fel Cartarescu, astazi, de ce nu au protestat. Asteptau ca toata lumea sa isi dea seama ca Boc trebuie sa cada, ca sa poata sa il roage ei pe Basescu sa-si retraga de la Palatul Victoria sirul de boci. :))

http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-omul-gras-si-omul-slab-904283.html

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Dupa cum nimeni nu s-a sinchisit de soarta a zeci de mii de IMM-uri, platitoare de taxe si impozite, care s-au inchis in 2009.
Da... fiecare cu lumea lui.

Anonim spunea...

La portile Levantului , Cărtărescu şi telectualii ( ai lui Băsescu sau nu) se cred cu două perechi de coaie– by Horaţiu

http://anonymusgerula.wordpress.com/2010/08/27/la-portile-levantului-cartarescu-si-telectualii-ai-lui-basescu-sau-nu-se-cred-cu-doua-perechi-de-coaie%E2%80%93-by-horatiu/#comment-18649

ama spunea...

Asta faceau ieri la TV, sa plingeau din cauza drepturilor lor de autor !!!
Cind il vad pe Patatul Dalmatian, schimb imediat canalul.

Karakas spunea...

Constantine, de la un timp nu mai pot sa vorbesc cu ai mei la Bucuresti. O voce in romana imi spune ca nu am credit suficient, dar compania mea de long distance nu e romaneasca, ci americana, iar ai mei nu au nevoie de credit sa primeasca telefon din strainatate. Compania lor de telefon spune ca la ei nu sunt probleme. O sa incep sa fac niste investigatii aici, sper sa nu fie securistii oranj pe fir. Nu de alta dar chiar ar fi prosti sa nu ma asculte, ci sa ma blocheze, poate pun de-o lovitura de stat si am chef sa impartasesc cu prietenii :) Bravo baieti, ati invioletzit firele...

Auzi, noi astia, cetatenii de rind de orientare de stinga, avem acces la SRI sa ne spuna daca ne urmaresc sau nu, macar asa, post factum?

Constantin Gheorghe spunea...

Prietene, nu ştiu ce se întâmplă. Şi eu vorbesc cu mătuşa mea, în California. N-am avut probleme. Dar mai ştii ce dracu' le-a căcat mintea? Sau dacă nu s-a distrat vreunul de la companie, jucându-se la calculator? Că e lumea plină de nebuni! Cât despre ascultat, fii sigur că prin burta vreunui calculator al NSA sunt şi convorbirile noastre. Cum băieţii n-au procesat nici 5% din ce au strâns, nu se vor bucura prea devreme de înjurăturile noastre!

Anonim spunea...

constantin prin lege convorbirile tale telefonice si orice altceva ai facut prin intermediul altui mod de comunicare electronic se stocheaza 6 luni. este o lege data de la aia buni din vest adunati la e.u. au fost tari care au intirziat cu masurile si au fost deja amendate. deci ce povesteste karakas ese legal. a ca ai nostri sint mai prosti intra la capitolul chestii locale.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...