duminică, 1 august 2010

Imbecilul ăsta îşi bate joc de noi?



Mi-e silă de imbecilul ăla de boc, un avorton politic, care crede că dacă face şedinţă de partid cu prefecţii duminică la prânz, o să cadă în limbă de admiraţie o ţară întreagă. "Uite, bă, noi stăm cu şpriţu'n nas, şi el, săracu', munceşte, n-are timp nici să mănânce!"

Las la o parte faptul că în teorie prăpădiţii ăia de prefecţi, luaţi de la masă, sunt apolitici, înalţi funcţionari publici, care n-au legătură cu partidele. Dar credinţa asta dementă că bizonul român mai pune botul la ipocrizia plină de dispreţ a oranjgutanilor dovedeşte o totală ruptură de realitate.

"E clar ca acum este perioada decisiva. Guvernam acum ca sa reparam 20 de ani de decizii proaste, populiste.Asta inseamna si decizii dureroase si nepopulare. Nu guvernam ca sa fim frumosi in sondaje. Daca am lua doar masuri populare, blande, am fi frumosi in sondaje, insa trebuie sa luam toate masurile de restructurare si de reforma acum ca sa le fie mai bine romanilor peste 2 ani...Reformele de astazi sunt in folosul tarii, iar castigatorii politici vor fi cei care formeaza astazi coalitia.Stiu ca acum este greu si inteleg, insa nu avem decat o singura alternativa - sa mergem pe acest drum si sa le explicam oamenilor acest lucru".


Imbecilul ăsta îşi bate joc de noi? Să tai ca boul salariile bugetarilor, să dai afară zeci de mii de oameni, să impozitezi tot ce mişcă, să aduci sub pragul de supravieţuire sistemele publice de sănătate şi de educaţie, să faci milioane de săraci dintr-o lovitură, să bagi în faliment sute de mii de mici firme, să nu investeşti nimic în infrastructuri, să nu-ţi plăteşti datoriile, ca stat, să te împrumuţi ca boul se cheamă reforme?  Şi totul este spre binele nostru? Un bine pe care îl vom simţi fix în anul în care se desfăşoară alegerile locale şi parlamentare? Mă, a dracului potriveală!

Ştii ce, boc? Hai sictir! Şi pupă-ne'n cur!

3 comentarii:

cristi spunea...

De fapt el isi bate joc de votantii portocalii, lor le este adresat discursul ala. Pe care ii trateaza cu dispret, si trebuie sa recunosc ca merita aia. Mai ales aia care au ramas portocalii dupa toate ispravile astea.

Anonim spunea...

Circul Basescu-Boc
Circul acestor "portocalii" este pentru populatie, pentru ei sunt marile cotracte pe bani publici sau , tot ai nostri, acei bani europeni

ama spunea...

Amparte de o fericire extrema. Mai marii nostri, extrem de desteapti, dupa ce s-au batut cu caramida in pispt ce NU umbla decit la fondurile de salarii si nu la fiecare salariu in parte (erau o gramada de pensionabili la dispozitie si posturi bugetate si neocupate) ne-au informat prin gura directoarei economice cu nume grecoturcesc (Pantazoglu) ca ni se va taia leafa cu 25% incepind cu 1 iulie (pina la 31 decembrie).
Sa vezi fericire pe noi, de acu incolo...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...