luni, 23 august 2010

Iubirea de Conducător



Bizară povestea asta cu palma aplicată de Pulimea Sa unui alegător cu muştarul sărit de bine ce e guvernat. Dar se pliază ca o mănuşă pe antecedentele posesorului labei nervoase. Oricum Administraţia Prezidenţială tace mâlc, în loc să dezmintă viguros afacerea şi să-l dea în judecată pe autorul articolului din "Cotidianul". Aici nu ţine cu "cine se scuză, se acuză", că nu despre scuze este vorba. Ci de o acuzaţie extrem de gravă adusă Preşedintelui României, care pare că se poartă ca ultimul mardeiaş de mahala.

Cum însă Pulimea Sa şi-a luat concediu şi va sta în continuare la Neptun, sunt toate şansele să mai auzim de el...Iubirea de Conducător a românilor e pe punctul de a da în clocot.

UPDATE: între timp aflăm că Turcan, purtătorul de tăceri prezidenţiale, glăsuieşte. Şi spune că da, e adevărat că un nene i-ar fi adresat injurii Preşedintelui, dar nici vorbă de palmă peste bot!

Un comentariu:

Matilda spunea...

Şi de data aceasta să-i fie ruşine lui Dinu Patriciu ?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...