vineri, 27 august 2010

Români, iată viitorul!

3 comentarii:

ama spunea...

Viitorul acesta este bun. Eu intrevad unul in care coada aceea organizata NU exista, ci o mare imbulzeala cu calcat in picioare cum au aratat la Euronews in dupaamiaza aceasta.

Fluieratorul spunea...

Eu v-am mai zis cum cred eu, de vreo 10 ani, ca arata viitorul: "Mad Max".

"Idiocracy" deja avem.

Anonim spunea...

idiocracy avem iar cel mai bine a reusit la vestici asa ca d-aia nu le-a mai trebuit bosilor estul. sa nu-mi spuneti ca nu vedeti ce se intimpla sub ochii vostri in romania!

restul aveti aici

http://signsofthelastdays.com/archives/the-radical-population-control-and-eugenics-agenda-of-the-global-elite

taranii care merg pe bloguri cu propaganda capitalismului victorios si spun ce rau le-a facut loc nea nicu sa nu uite ca fara el ramineau la crescut boi ceea ce ar fi fost mai bine pt tara.
a mai scris unul ca-cpitalistii nu omoara pe nimeni. astazi s-a ajuns la 100.000 de oameni pe zi din cauza unor lipsuri minore care pot fi corectate peste noapte cu 2 bani. deci pt a functiona capitalismul are nevoie de zeci de milioane de victime anual pt ca fara asta profitul nu se stringe in cantitati multumitoare. si asa sint faliti si apeleaza la toti banii societatii pe care ii obtin pe orice cale posibila asa cum s-a vazut acum in crizele din care n-au iesit inca de la 1700 deci de peste 300 de ani. singurele faze de asa numita functionare a asa numitului lor sistem au fost scurte si numai dupa razboaie catastrofale. pt eradicarea saraciei la nivel planetar sint necesari doar 250 miliarde euro. cu sistemul cretin vestic s-a ajuns la situatia in care 346 de insi detin tot atit cit alti 2,5 miliarde de oameni. si va place sau nu pt romani cel mai bine a fost pe vremea lui nea nicu. comparatiile sint atit de simple ca pot fi constientizate de mintea unui copil de 5 ani! nici la prostii vestici nu s-a trait niciodata asa cum a fost posibil la noi. toate sistemele lor sociale si altele s-au facut pe datorie deoarece bosii n-au avut nevoie decit de-o concesie temporara care sa poata fi luata mai apoi fara probleme. la noi nu s-a spus o vila pt fiecare ci o casa pt fiecare si s-a facut pt 90% din populatie in timp ce la vestici a fost si va ramine un f mare lux si chiar daca reusesti sa-ti faci o casa nu este sigur c-o poti pastra pina la sfirsitul vietii. recordul la vestici este detinut de canada cu 37% care detin o casa in propietate. nemtii sint la 34%.
dupa criza nu s-au mai dat date!!!!
si toti aia care sustin chestia cu capitalismul victorios sa bage in ei mai departe mincarea vestului sa se spele cu sapunurile lor si sa imbrace ce le dau ei ca sa ne bucuram si noi ceilalti de binele care va cade pe ei! si vreau sa-i vad pe astia ce vor face cind vor veni baietii cu seringa la ei tocmai prietenii lor capitalistii?
deci cozile din poza asta sint varianta optimista.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...