duminică, 15 august 2010

băsescu fluierat pentru venitul amputat



Asta e: băsescu a fost fluierat şi huiduit la Constanţa, pe când participa la festivităţile prilejuite de "Ziua Marinei". Iar cei care-l fluierau şi-l huiduiau veniseră acolo nu pentru a se distra, ci pentru a-şi exprima nemulţumirea.

E cazul să se obişnuiască, aşa va fi de aici încolo: pe unde va fi prins, va fi luat cu "Huo!" Nu l-am văzut pe boc, deşi ieri era anunţată prezenţa lui la manifestări. Probabil şi-or fi zis că dacă nu-l văd pe piticot oamenii îl iartă pe Pulimea Sa, drept pentru care l-au trimis la plajă. Ei bine, nici asta n-a funcţionat. Bine că n-au dat cu ouă şi cu roşii...

UPDATE: evident, s-au găsit destui dobitoci care să-l pupe în fund pe Iubitul Conducător şi să se fotografieze cu el. Chiar aşa de lipsiţi de demnitate suntem noi, românii?

2 comentarii:

Anonim spunea...

blogul tau este prea complicat tinind cont de faptul ca romanul si-a pierdut mult din capacitetea de judecata. tot ce-ai scris pe aici am trait inca din anii 90 la javrele vestice si ma refer la discutiie cu bugetari pensii etc. nici macar ideile taranoiului prafuit cu nume mizerabil precum fata sa cu multumirile adresate celor care-si parasesc tara pt a fi sclavi prin alte parti nu-i apartin! astea au fost folosite la inceputul anilor 2000 de catre primul ministru de atunci al slovaciei care in plus aprobase plata unei prime somerilor care isi gaseau un loc de munca afara. romanii sint luati pt ca marile concerne scad prin varianta asta salariile. asa s-a ajuns la 1 euro job in germania si la 6 milioane de oameni care au salarii sub 6 euro pe ora. statul german cheltuie anual pt subventionarea salariilor mici acordate de javrele private 25 de miliarde anual. nimic absolut nu este nou la voi ci doar copiat. deci pina si discursurile sint de imprumut! toti boii aia care trancanesc toata ziaua acolo repeta ceea ce-au spus sau spun porcii vestici aia in the fly pe care-i cunosti de la pink floyd. si atunci cum sa nu ne tina de prosti toata lumea?!
dupa cum vezi vestul este o teapa f mare si am vazut asta la citeva saptamini dupa ce ajunsesem in vestul luminos acum zeci de ani. asta as fi spus inca din martie 1990! m-ai fi crezut atunci?! desigur ca nu pt ca toti romanii asteptau ploile cu salam din vest. ce-am trait la nea nicu este maximum din toate punctele de vedere iar spre deosebire de multi altii am trait in multe tari asa ca stiu f bine despre ce vorbesc. voi ati ramas singurii rataciti care mai continua sa creada ca haznaua vestica este un rai desi pute de te trazneste. partea comica este ca n-a fost niciodata altefel! si retine ca tot ce vezi acum la nivel european este reluarea experimentului american. cit de bine va fi urmeaza sa vedeti ca nu s-a terminat!


ref

Anonim spunea...

Incepe populatia sa se trezeasca, cine ii conduce nu-i reprezinta

Populatia, fluierandu-l pe Basescu intr-un eveniment oficial, a dovedit ca a inteles ca el este strain de interesele poporului roman. El are numai grija clientelei politice a PDL, a familiei sale.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...