duminică, 15 august 2010

Jos PSD!


Hop şi EvZ să-l spele pe micuţ după porţia de huiduieli de azi! Nici vorbă de români nemulţumiţi, nu! Ăia de iau 400 de lei pe lună salariu nu sunt decât invenţia televiziunilor ticăloase, care nu-l iubesc pe Iubitul Conducător! Cei care şi-au permis aşa un afront sunt năimiţi de PSD, că altminteri ei ar fi aplaudat şi ar fi pupat dosul Marelui Timonier. Jos PSD, mama lor de comunişti care vor să ia pâinea de la gură şi Vittonul de pe braţ Nuţicăi!

PS: UNPR e partid de stânga? A, pardon, înainte de asta trebuia să întreb: UNPR  e partid? Adică există cu adevărat? Sau e un soi de mafie politică a Pulimii Sale?  

4 comentarii:

Ovidiu Neagoe spunea...

Destul de slabute huiduielile. Printre multe altele, poate ar trebui sa invatam cum sa protestam. Comparand cu protestele ce le vedem de exemplu la francezi sau italieni, la noi nu stiu daca resemnarea e boala nationala incurabila, insa orice om politic stie ca nu simte presiunea protestelor.
Daca ar simti asta poate ar urma o schimbare de comportament. In cazul nostru se pare ca este doar resemnare. Despre schimbari, toate vechi si toate noi.

Karakas spunea...

UNPR, o adunatura de toata jena. Dupa ce au fugit de la PSD, unii tiptil, altii cu mult zgomot, au ales sa-l slujeasca pe Basescu. Alegera lor! Dar ce naiba partid de stinga e ala care voteaza legi de dreapta?Si pe cine ma rog reprezinta ei? Cine le este electoratul?

Da' i-auzi doina de stinga din ideologia UNPR:

"Filosofia şi politicile de dreapta au eşuat lamentabil. Reţetele economice ultraliberale şi fundamentele politice neoconservatoare s-au prăbuşit în cea mai gravă criză economică mondială din ultimii 80 de ani. Apelul disperat la protecţia statului, al celor care decenii la rând s-au străduit să-l distrugă, demonstrează nevoia unei noi ordini politice şi economice bazate pe un echilibru progresist între puterile corectoare ale statului şi forţele cinstite ale pieţei."

http://www.unpr.eu/description.php/Ideologie/16/

Huh, bai baietii lu' domn General, una cintati si alta dansati! Te-apuca risul cind citesti punctele lor de ideologie: totu-i progresist la ei: guvernul, statul, stinga, Romania. Sunt atit de progresisti ca au ajuns repede de la stinga la dreapta. Si daca e nevoie executa "la loc comanda!" si se reintorc la stinga. Sau in orice parte unde e cald si bine, si unde n-a ajuns austeritatea lui Boc. De-atita progreseala te-apuca ameteala...

Anonim spunea...

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=11921

Anonim spunea...

Basescu a zis la un post TV ca-i cel mai bun presedinte>

El crede, ca cine nu-l aplauda este pus de dusmanii lui, eventual de PSD.Dupa atatea alegeri fraudate cu galeti portocali,el se vede corect. Va intelege asta, numai cand populatia nu va mai primi galeti portocalii si va vota conform propriilor convingeri. Dar populatia fiind saraca, cand va fi asta?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...