luni, 9 august 2010

Drogul portocaliu "băşina lui băsescu" face victime



Înţeleg că seara asta Victor Ciutacu, aflat într-un mall împreună cu fiul său, a fost agresat de doi oranjgutani drogaţi cu băşini portocalii. Dacă ne uităm pe sondaje, cred că ajungem simplu la concluzia că ăştia nu sunt doar proşti, ci şi sinucigaşi. Trecem peste faptul că a agresa pe cineva pentru convingerile sale politice nu face parte din cultura politică a unei democraţii, fapt cu atât mai grav cu cât este vorba de un jurnalist. Dar dacă e să ne întoarcem la violenţă, atunci admiratorii Pulimii Sale au toate şansele să devină specie pe cale de dispariţie, la propriu. Şi ar fi păcat. De cine ne-am mai râde?

Cred că e cazul să ne calmăm. Nu e cel mai bun moment să apelăm la par pentru a ne rezolva diferenţele de vederi. Şi nici băsescu nu e tocmai eroul pentru care merită să-ţi laşi dinţii pe câmpul de "onoare".  Dacă tot debordează de energie, adepţii Marelui Cârmaci ar putea s-o folosească pentru cauze mai bune. Se vede treaba că le cam lipseşte mintea. Şi muşchii fără minte reprezintă reţeta eşecului garantat.

PS: când spuneam că PDL este un partid fascist de-a dreptul, au sărit unii de cur în sus. Ei bine, ce-i spune lui Ciutacu un senator al României, drogat şi el cu "băşina lui băsescu", în direct la A3? Că primeşte ce merită!  Pe animal îl cheamă Traian Igaş. Să-l cotonogiţi bine! Să vadă şi el ce merită!

2 comentarii:

Karakas spunea...

Stii cum spuneau rusii la bulanul de militian dupa 89? "Democratizator".

Karakas spunea...

Totul se leaga.

“..Când toţi o să fim îndrăgostiţi de ţara noastră, o să fie bine. Deocamdată, sunt mulţi care vorbesc urât şi ne înjură”

Concluzia logica? Cei care ii injura si ii vorbesc urit (pe “ei”, suspans, sa fie vorba de pedelisti?) nu sunt indragostiti de tara lor. Cei care ii perie si ii vorbesc frumos sunt indragostiti de tara lor. Fascinanta logica prezidentiala…deci asta inseamna sa fii “indragostit” de tara ta.

La fel de amuzanta este alegerea cuvintului cheie. In loc sa spuna “cind toti o sa ne iubim tara”, domnul Prezident foloseste un cuvint ce denota instabilitate emotionala. Ceea ce ma face sa ma gindesc ca el poate la fel de repede sa iasa din starea de indragosteala cu tara, ceea ce ne-ar prinde bine la toti.

http://www.mediafax.ro/politic/basescu-parlamentarii-s-au-bronzat-sunt-suparati-ca-am-luat-25-din-salariu-6832469/

Propun crearea unui nou oficiu guvernamental, care sa se ocupe cu implementarea de politici de indragosteala. Si numirea doamnei Udrea la conducere.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...