luni, 23 noiembrie 2009

Zoso într-o nouă prezentare: şi mai cretin

Ce scrie dobitocul? "Noi tragem România în jos, pentru că suntem de acord să existe 5 milioane de pensionari şi 2 milioane de angajaţi la negru. Noi tragem România în jos, pentru că nu îi spunem bunicului sau tatălui să nu mai voteze cu ăla care îi aduce o pungă de zahăr şi una de ulei la poartă."
Cum adică "suntem de acord să existe cinci milioane de pensionari"? Adică, ce trebuie să facem? Să-i împuşcăm, cum vrea un alt cretin, care comentează căcatul lui Zoso: "cred ca ar trebui sa impuscam cam 3 milioane de pensioari. asa. random. poate il nimerim si pe iliescu. asta ar rezolva multe din problemele romaniei."?
Câţi dintre deştepţii care scriu cu fervoare pe forumuri şi se împiedică de pensionari îşi plătesc taxele şi impozitele şi cotizează la sistemul de pensii? Ei sunt solidari? Sunt responsabili? Dacă ar plăti ce datorează statului, poate că pensiile ar fi decente şi nu s-ar mai cumpăra voturui cu zahăr şi ulei. Poate. Sărăcia nu este o scuză, e adevărat. Dar când înfrunţi sigur mizeria, şi simţi dispreţul şi nesimţirea unora ca Zoso, iei ce ţi se dă şi o dai dracului de democraţie.

7 comentarii:

N. Raducanu spunea...

Cine este acest baietel obraznic, Zoso, care sa merite a fi comentat aici? Si care nu face decat sa repete cele scrise acum cativa ani la ziar de Mircea Mihaies impotriva batranilor, pentru care individul a fost chiar condamnat la o amenda. Dar poate e bine sa ni se arate, macar prin asta, adevarata fata a unora dintre fanaticii admiratori ai lui Basescu, astfel incat cei care isi respecta parintii, sa nu mai voteze cu cei ce doresc exterminarea lor. Sa nu mai doreasca deci aducerea prin votul lor, a unui guvern si a unui parlament, conduse amandoua de Basescu, si care ar avea drept unic program infomerarea populatiei prin plata datoriilor externe facute prosteste..

[D][S][N] spunea...

Se exprima si baiatu' dupa posibilitati... :D

Anonim spunea...

Nu i-a propus nimeni sa inceapa cu propriii lui parinti, daca e vorba de impuscat pensionarii?

Anonim spunea...

Daca era in Germania era arestat si pasibil de o condamnare intre 5-10 ani pt. raspindirea ideilor naziste si instigare la crima.

Anonim spunea...

individul are o fata de canalie asa ca era intr-un fel previzibil ceea ce poti astepta de la un aseenea specimen! si ati crezut cumva ca masacrele din scolile si strazile vestului provocate de tineri nu vor ajunge odata si odata si la voi? si credeti ca asta se intimpla asa din nimic sau din cauza unei educatii avansate? o sa va obisnuiti cu multe daca tot ati vrut vest! si ce faceti? cine-l da in judecata pe asta? cine il reclama acolo unde trebuie ca sa fie pedepsit ca-n intr-o tara din vest? asta risca in anumite cazuri inchisoare pina la 30 de ani pt ca vesticii te baga la raspindirea de idei naziste si incitare impotriva unui grup de persoane cu intentii de crima organizata si in cazul asta este scris negru pe alb. in vest toate blogurile sint supravegheate si te ridica imediat politia daca te apuci sa delirezi timpenii pe blog pt ca nu sint puse sa glumeasca sau sa inteleaga glume.

Fluieratorul spunea...

Zoso e un nobody care s-a bagat in seama si a fost bagat in seama suficient ca sa devina notoriu. Cred ca e prima si ultima data cind am eu ceva de spus despre el.

Anonim spunea...

Daca e vorba sa ne intrecem in impuscaturi, atunci primii favoriti ar fi CEI CARE AU FACUT CA ROMANII SA NU-SI MAI GASEASCA UN LOC DE MUNCA DECENT IN PROPRIA TARA si astfel sa nu mai cotizeze la bugetul Romaniei ci la bugetele unor tari straine.In numele "liberei circulatii" a fortei de munca. Sictir! Nu s-ar mai pune problema numarului de pensionari daca cele 3 milioane de romani s-ar intoarce in tara. Si tot la capitolul candidati la impuscare ar fi si cei care au inventat impozite de 60% din salariu pentru un loc de munca.
R. L.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...