miercuri, 25 noiembrie 2009

Vă puteţi imagina?

Vă puteţi imagina că după aproape două decenii de democraţie şi de "capitalism"(ştiţi voi de ce ghilimele!") un demnitar al statului român, viitor fost prim ministru, mai nou şi liberal, după ce a fost social-democrat, şi nu un proletar rupt în cur, vine cu sloganul "Nu ne vindem ţara!" ? Vă puteţi imagine ceva ma ridicol, mai ipocrit şi mai tembel? "Ei le cer romanilor voturi ca apoi sa tranzactioneze resursele Romaniei. Aceasta e adevarata miza a acestui acord. Unicul sau scop il reprezinta bunurile tarii care au ramas de privatizat."
Cât de mare poate fi disperarea în tabăra lui Pulea Vodă, de apelează la astfel de improvizaţii? Toţi cei care nu sunt de acord cu traian băsescu sunt trădători şi vânzători de ţară? Să nu le dăm românilor, să le dăm străinilor! Sau dacă le dăm românilor, atunci să fie români portocalii, care să decarteze la PDL şi să contribuie la bunăstarea familiei!
Nu mă interesează Vântu, afacerile lui. Am scris despre ele, şi ştiţi că nu sunt un tandru. Dar nu pot să nu subscriu la afirmaţiile lui: "A fost cea mai cretină conducere(se referă la băsescu, n.m.) a acestui stat din vremea fanarioţilor şi până azi...Statul român trebuie să înceteze să mai hăituiască omul de afaceri. Daţi-ne pace! Ştim singuri să construim. Daţi-ne un cadru adecvat şi vă creăm salarii rezonabile, locuri de muncă. Daţi-ne pace! Chiar dacă nu ne ajutaţi, daţi-ne pace!"

4 comentarii:

Karakas spunea...

Tara a fost deja "vinduta" cu acordul lui Boc si Basescu. Daca l-a durut asa de tare, de ce n-a tipat cind s-a facut privatizarea?

Anonim spunea...

ce sa mai vinda astia?! uite aici cum nemtii au lucrat pt stapinii lor si le-au pus in brate accesul neingradit asupra swift din toate bancile din e.u. ce economie mai are europa cind altii iti controleaza conturile? despre ce libertate mai vorbim? nea nicu si comunistii sint precis vinovati!

http://www.handelsblatt.com/politik/international/umstrittenes-abkommen-berlin-macht-weg-fuer-swift-frei;2489376

Karakas spunea...

Stire AP: "By ALISON MUTLER, Associated Press Writer Alison Mutler, Associated Press Writer – Mon Nov 23, 12:43 pm ET
BUCHAREST, Romania – The third-place candidate in Romania's presidential election threw his support Monday behind the Western-backed socialist who faces the centrist president in a runoff seen as key to the country's emergence from political and economic crisis.
..."

http://news.yahoo.com/s/ap/20091123/ap_on_re_eu/eu_romania_presidential_elections

Scrisa de Alison Multer. Deci, asa cum scriam mai demult, Base nu mai are suportul Vestului

Anonim spunea...

Karakas

ti-am raspuns acolo unde ai scris despre muzica.

der

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...