joi, 19 noiembrie 2009

Un blatist ordinar

Pulea Vodă şi-a tras "dezbatere" ca la mama ei! Cu Porcescu pe post de "mediator", de parcă el nu-şi ia banii de la acelaşi mogul "odios" ca şi Hurezeanu! Şi ce-i trece prin minte lui Porcescu: să invite şi alţi jurnalişti, care să pună întrebări candidaţilor. Şi care vor fi "favoriţii"? Andreea Pora? Dan Tapalabă? Turturică? Mihai Marian? Florin Ciornei? Că doar n-o fi tâmpit să-l invite pe Ciutacu. Sau pe Gâdea. Că Mircea Badea este exclus din start!
Marele Conducător nu-i decât un blatist ordinar! La propriu şi la figurat! Şi-a aranjat ploile, în stilul lui tupeist, iar Crin Antonescu e coautor la mizeria asta, dovedind că "revoluţia bunului-simţ" a decedat înainte de a începe, răpusă de nesimţirea conducătorului ei. Suntem în Balcani, prieteni!

8 comentarii:

Darius cel Tulbure spunea...

Nici Turcescu nu e bun? Numeste-mi 5 jurnalisti care-ti plac, ca uneori am senzatia ca toti sunt imbecili la tine. Fara rautate, dar chiar vreau sa inteleg care-i consideri de valoare, ca sa inteleg mai bine.

Anonim spunea...

Gresesc, sau esti prea disperat ca sa castige Prostanacul? Zau asa, inainte scriai mai degajat.

Multi nervi...prea multi! Si frustrari...

Constantin Gheorghe spunea...

Pe Turcescu îl strică, îţi place sau nu, caracterul. În rest, numai de bine1

Fluieratorul spunea...

Era de asteptat. E clar deja de multa vreme ca basescu nu supoprta discutii si dezbateri reale, si nu suporta nici interviuri nearanjate, unde sa stie dinainte unde sa-si plaseze "efectele". Din punctul meu de vedere este un nou caz in panoplia acestor bolnavi care ne conduc, in rind cu Yeltzsin, Reagan si altii, care ajung din nou presedinti cind toata lumea stie ca sint "expirati" si consumati si fizic, si psihic si mental. La Basescu se vede foarte clar de vreo 2-3 luni cit este de consumat. N-am nimic cu el, dar nu-l mai vreau la nici o cirma. Oamenii care sint in acelasi timp justitiabili si bolnavi de putere sint periculosi.

Bogdan Glavan spunea...

Aseara la Antena3, unui candidat i s-a permis sa vorbeasca in nestire, moderatorul emisiunii neavand suficiente... argumente pentru a-l opri. Al doilea candidat a vorbit cat timp a mai ramas.

Karakas spunea...

Cred ca in campania asta se pune prea mult accent pe personalitati/caractere decit pe subiectele care ar trebui dezbatute. Perceptiile despre caracterul unuia sau a altui candidat sunt extrem de subiective. Basescu poate sa nu fie dracul atit de negru, Geoana poate ca nu e chiar prostanac etc.

Problema ramine: nu am auzit de la nici un candidat ce o sa faca si cum o sa faca pentru a construi o Romanie mai buna. Pe puncte. Votul negativ, anti, ajuta doar pe termen scurt.

Parerea mea este ca in Romania se petrece acelasi lucru ca in Ucraina: romanii sunt arhi-satui de politicieni si promisiunile lor desarte. Revolutia portocalie a esuat acolo lamentabil. La noi cu lacrimi prezidentiale.

Carmen spunea...

Asa e, suntem in Balcani, si nu incetez sa ma mir cum de ne impacam sa ramanem acolo.

casandra spunea...

Mie chiar imi place Luca Niculescu. Este educat, suficient de informat, are o inteligenta asezata si dovedeste respect de sine. Asa ca-si respecta profesia, telespectatorii si chiar interlocutori. Imi pare rau ca nu este el moderatorul. Ceilalti, talentati sau nu, sunt potriviti mai degraba in Circus Maximus, printre gladiatori. Cei de proasta calitate sunt buni pe maidan. Inca nu stiu unde sa-l plasez pe Turcescu intre aceste doua tipuri de "scene".

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...