miercuri, 18 noiembrie 2009

Portretul candidatului Crin Antonescu

Îmi pare rău, asta e situaţia! Şi pe Antonescu l-a luat flama tupeului! Şi lui Antonescu i s-a urcat la cap! E arogant, obraznic, dispreţuitor! Dacă aşa crede că se poate câştiga o dezbatere, treaba lui! Dar dacă nu respectă, nu va fi respectat. Şi a demonstrat, la A 3, că dincolo de vorbe nu există nimic. E gol. păcat. A pierdut două decenii în politică degeaba.
PS: deşi nu pare, ce urmează are legătură cu portretul din poză. EvZ vrea să-şi schimbe imaginea, şi ne fute la cap cu mesaje despre cât de echidistanţi sunt ei, cum nu au ei mogul pe cap, ce liberi să spună ce vor sunt ei. Şi ce publică doar azi? TOATE clişeele de campanie ale lui Pulea Vodă: cu mogulizarea TVR, cu TREI! atacuri la adresa lui Geoană: aici, aici şi aici, cu mizeria asta, cu "micul" pesedist, care le stă în gât oamenilor şi-i omoară, şi altele. Ăsta este blestemul României: moralitate ZERO. În rest, numai de bine.
PPS: acum văd că despre "întâlnirea" de la TVR scrie şi drăguţa mioară Volodea Tismăneanu. Este siderant să vezi cum un tip care dă lecţii de democraţie atacă o decizie legală a şefului televiziunii publice. Sassu e obligat de lege să facă ce-a făcut. Nesimţiţi au fost cei care i-au exclus pe cei doi din formatul întâlnirii. Dar de: una vorbim şi ala fumăm. C'aşa-i la noi!

2 comentarii:

Bogdan spunea...

Sincer si eu am fost contrariat de nervozitatea lui Antonescu.

Pe de alta parte Geoana isi permitea sa fie diplomat (a abordat acelasi stil toata campania) fiind purtat pe brate de niste sondaje sa le spunem nitel exagerate. In acelasi timp Geoana nu putea fi lasat sa'si desarte punguta de minciuni si prominiuni complet neadecvate nu numai pentru un presedinte ce se doreste diferit de Basescu, ci neadecvate situatiei economice. In mod cert se putea gasi o modalitate mai politicoasa si in acelasi timp categorica de a puncta aceste lucruri.

Finalul cred eu ca l'a gasit pe Antonescu in superioritate clara punctand exact ceea ce asteptam de la el.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

N-a pierdut timpul. A fost bugetar toata viata lui, a stat pe bani multicei 20 de ani in Parlament,a fost abil si n-a facut averi discutabile, are viitorul asigurat, va papa o pensie bunicica etc. etc. etc.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...