marți, 17 noiembrie 2009

Întrebări şi răspunsuri

"Rusia nu face cadouri, asta trebuie sa stiti, Rusia nu face cadouri, totul costa in relatia cu Rusia, si Mircea Geoana nu poate convinge pe nimeni ca s-a dus sa imbunatateasca relatiile cu Romania in sistem privat" zice Pulea Vodă.
Întreb şi eu: americanii fac cadouri? Bechtel îţi spune ceva, Mare Machitor? F 16 alea luate de la cimitirul de fiare vechi şi vopsite strategic, pe care o să le cumpărăm de noi, ce sunt, cadouri? Britanicii ne fac cadouri? Scrisoarea aia de sprijin pentru Mittal, trimisă de Tony Blair ce-o fi? Copăile alea ruginite, de le zice "fregate", ce sunt? Cadouri? Că trebuie să mai dăm circa 500 de milioane de euro pentru modernizare şi armare.
Eu întrebări de astea am o mulţime. Pulea Vodă nu are niciun răspuns...

7 comentarii:

Karakas spunea...

Inca o dovada, daca mai era necesar, ca Basescu este un anti-rus pe fata, si ca habar nu are cu ce se maninca rolul de Presedinte al unei tari. Prin atitudinea sa ultra-nationalista, nu poate decit sa atraga cel mult indiferenta din partea Rusiei, si citeodata cite un misto a la Putin.

Dar iata ce spune povestitorul Basescu:

" Eu trebuie sa am in vedere targul pe care Mircea Geoana l-a facut la Moscova cand va fi sustinut in Romania sa-si obtina mandatul de presedinte", "

Acuma, pe bune, inca un semn de prostie, sau o incercare de prostire a romanilor? Cum sa il sustina Moscova pe Geoana in alegeri? Stiu ca timpitii or sa spuna: prin mogulii de presa care au vindut tara rusilor. Dar lasind timpitii la o parte, afirmatia lui Basescu e de un ridicol rar. Inteleg ca pe el l-au sustinut americanii, cind Romania era in sfera de inluenta a SUA, dar ce naiba sa faca Rusia sa il sprijine pe Geoana?

Anonim spunea...

el este servitotul vesticilor si-si face treaba pt care a fost pus. intre timp vestul are pe altul si trebuie sa se prezinte drept servitorul ideal iar de aici rezulta exagerarile si nebuniile lui. oricum este in out!

geomarz spunea...

Prin asemenea afirmaţii P.... Vodă demonstrează numai că nu are nimic de-a face cu politica, ci numai cu bambiliciul de Ferentari (chiar dacă este el de prin Constanţa...)
Este trist cînd politica unei ţări a ajuns să fie făcută de analfabeţi politic.
Cismarul acela a fost mult mai politician şi mult mai patriot decît toţi fărbuiţii ăştia postdecembrişti. Dacă ar fi făcut greşeală să-l lase în viaţă, ar fi fost pus de mult cu surle şi trîmbiţe la loc, în fruntea statului.

Karakas spunea...

Ideea e ca, urmare a prostiei si nepriceperii lui, nici americanii si nici rusii nu il mai vor pe Basescu. Sigur ca nu se implica direct in campania electorala, dar sunt semnale subtile, mai ales din SUA a noii puteri democrate, ca Basescu nu mai este favorit. Pina la urma chiar si indiferenta este un semn de dezinteres.

Apropo, unde e diaspora aia portocalie, care in 2004 importocalizase mapamondu'? Unde sunt adeziunile netarmuite de iubire? Slab planu' toarashi! Se vede ca-i criza...

fish spunea...

da domle, aveti perfecta dreptate, trebuia sa cumparam tehnica de lupta de la rusi. sa fim aliniati la standardele NATO. asa e.

o zi buna

Constantin Gheorghe spunea...

Fish, eu am impresia că tu eşti prost! De unde ai tras concluzia asta? Şi pentru că veni vorba, ce armament nou am cumpărat după 89? Rachetele antiaeriene din anii 60, scoase de olandezi din dotare, care produc cancer operatorilor, din cauza combustibilului şi a radarului de dirijare? Sistemele antiaeriene Ghepard, din anii 60, date de nemţi la fiare vechi, Hercules-uri care au făcut războiul din Vietnam, corvete care au făcut războiul din Falkland? Am cheltuit 500 de milioane de dolari pentru a moderniza avioane din anii 50, dar am aruncat la gunoi avioane de generaţia a patra, nou-nouţe, MIG 29, pentru că un alt cretin ca tine a zis că-s ruseşti, deşi la nemţi zboară bine mersi, fiind peste F 16. Şi după asta ne mirăm că suntem săraci? Şi vrei să te aplaud? Ştii ce: pupă-ţi idolii în cur pe alte bloguri!

Anonim spunea...

Constantin Gheorghe

te chinui degeaba cu fish! asta este din generatiile astea cu creirii spalati de vestici dupa medode despre care ti-am scris unde le gasesti. el saracul este o victima si nu se stie daca va afla vreodata chestia asta din simplul motiv ca nu-i ajunge cantitatea de minte pe care i-au lasat-o la dispozitie. lasa ca-l vor vaccina astia iar apoi vin si aia de la dignitas si-l rezolva. deci vesicii lui iubiti.
fish eu locuiesc de zeci de ani la imbecilii tai vestici asa ca stiu bine ce spun.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...