marți, 24 noiembrie 2009

Îl mânca în cur!

Biroul Politic Central al PNL a decis în UNANIMITATE susţinerea lui Mircea Geoană în turul doi. Condiţiile sunt cât se paote de fireşti şi de bun-simţ. Şi cred că PSD şi Mircea Geoană nu au ce comenta. Este o ofertă de colaborare pe termen lung. Măcar de-ar avea România trei ani de linişte politică şi de guvernare cât de cât eficientă!
L-a mâncat în cur pe Pulea Vodă să iasă şi să-i întărâte pe liberali! E vorba de o decizie luată în unanimitate, nu de o majoritate! Şi mai mult, Crin Antonescu promite să se implice direct în campania lui Geoană, pentru turul doi. Nasol, Măria Ta! Să vezi smotoceală!
Ei bine, mai avem două săptămâni de fior şi râs! Mult a fost, puţin a rămas!

3 comentarii:

Nae Emigrantul spunea...

Un limbaj elevat, asa cum ii sta bine unui liberal de stinga, care se exprima astfel la fel precum comunistul de dreapta basescu.
Si aceasta se intimpla, firesc, in Indorromania, satra UE.
Dle Gheorghe, iti urez sa traiesti mai bine sub geaona, omul lui vanghelie, decit sub basescu, omul lui udrea!

Fluieratorul spunea...

Ca liberal (de centru-dreapta intrucitva) din convingere, nu ma bucura ca PNL a decis sustinerea lui Geoana in turul al doilea. N-am nimic cu Geoana personal, i-as reprosa lentoarea si nesiguranta, care cred ca sint mai degraba ale lui personal decit un rezultat al mizelor si intereselor care-i stau pe cap. Dar cu PSD, aceasta pretinsa stinga care nu este stinga, eu unul nu pot vota. Stiti, eu nu fac parte din nici o categorie bugetara, sint omul care s-a descurcat singur fara ajutor din partea altora, si care considera ca hipertrofierea ajutorul dat altora de la buget l-a prejudiciat.
De ce exista atit de multi pretendenti la ajutor? Dupa parerea mea, din cauza FSN/PDSR/PSD-ului, care din anii 90 si-a asigurat electoratul prin pomeni. In prezent, jumatate de tara primeste pomeni (si nu ma refer la pensie, ca sa fie clar), si asta pe contributia unora ca mine care ar vrea sa se faca si altceva din banii lor. De exemplu sa se renoveze niste scoli, niste spitale, niste azile (ca stam foarte prost la acest capitol), niste locuinte sociale, sa se recupereze niste monumente, sa functioneze serviciile publice corect, etc...
De altfel, daca FSN a fost artizanul, PSD este mentinatorul subdezvoltarii in aceasta tara.
Nu ca PDL ar fi alternativa, cum are crede aparatcicii de toate generatiile ("cine nu e cu noi, e impotriva"). Daca e sa-mi spun parerea pe bune, alternativa era inca din 1990 Regele Mihai si un guvern liberal. Si nu sint regalist, dar acum, "dupa 20 de ani", ce-ar fi fost mai bine sa fie atunci este foarte, foarte clar.

Anonim spunea...

Un dobitoc comunist care face din clanul hotilor care au devalizat Romania timp de 20 de ani si acum ii este frica ca privilegiile se afla pe nisipurile miscatoare.Un securist care nu vede suferintele poporului care clameaza in fiecare zi suferinta (cei peste 10.000.000 de romani) si nu aude nimeni. Sa moara ca sunt planificati si noi vom avea meritele noastre ca am distrus un popor.Veti primi gloante la cap , asta va este destinul , dar nu stiti!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...