vineri, 27 noiembrie 2009

Geoană, atenţie! Poţi pierde votul meu!

Ăştia sunt tâmpiţi? Boc urlă că de luni Parlamentul trebuie să constituie Comisia pentru Revizuirea Constituţiei, pentru a pune în aplicare "voinţa poporului". Iar Geoană îi ţine hangul.
Referendumul ăla NU are nicio valoare! Nu crează NICIO obligaţie. A fost o fraudă morală. Oamenii, în marea lor majoritate, şi-au exprimat ura indusă de băsescu şi de "intelectualii" lui împotriva Parlamentului, lipsa de cultură civică. Nu a existat o campanie de informare publică echitabilă, mai ales în mediul rural.
Justiţia ar trebui să anuleze Referendumul ăsta, pentru că a fost o parodie. Iar cei din societatea civilă trebuie să meargă până la capăt cu demersul lor împotriva Referendumului.
Dacă Geoană o ţine în continuare cu prostia asta cu Referendumul, pierde votul meu. Să fie clar: nu poţi fi atât de inconştient încât să pui umărul la dărâmarea unei instituţii fundamentale a democraţiei, numai pentru că la un moment dat a vorbit gura fără tine.

Un comentariu:

Darius cel Tulbure spunea...

Pe Geoană, cum e şi firesc, îl interesează să câştige alegerile, aşa că nu m-ar mira prea mult să facă acesc gest.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...