joi, 19 noiembrie 2009

Fugiţi, vine talibanii!

Din ciclul "Vocea Chivas Royal Special Reserve": "Dacă nu sunt înfrânţi, talibanii se extind spre Marea Neagră...Astfel ca analizam cu toata deschiderea cresterea numarului de trupe din Afganistan". Am citat din Pulea Vodă, aflat la sediul NATO din Bruxelles. Mersi, Karakas, asta mi-a scăpat!
Azi doar ce un taliban s-a dus după batalionul lui de fecioare, aruncându-se în aer cu maşină cu tot în poarta unităţii româneşti din Afganistan. De mierlit, au mierlit-o doi americani. Dumnezeu să-i odihnească! Dar tare nu cred că mai mulţi soldaţi rezolvă problema. Poate ar fi mai simplu să reducă din corupţia de la Kabul, unde doar un ministru a primit mită 30 de milioane de dolari.
Cred că noi putem miza pe o armă secretă: chiloţii! O trimitem pe Bianca lui Bote să le arate şi talibanilor chiloţeii în direct!

3 comentarii:

Karakas spunea...

Din cita geografie stiu, Afganistanul nu are granita la Marea Neagra, deci ar fi imposibil sa ne cucereasca pe mare. Presupunind ca isi fac port la Kabul, si ca sub Karzai desavirsesc canalul Kabul-Marea Neagra, am totusi ceva dubii despre cit de buni razboinici sunt talibanii in barci, cu sau fara motor. Si daca tot au ajuns pe Marea Neagra infringindu-i pe turci, rusi si ucrainieni, si se apropie vertiginos de Constanta, ma intreb, de ce nu trimitem forte militare si in China, unde uigurii "inteleg" ca pun de-o invazie in tara lui Traian.

Stefan A. spunea...

Guvernul actual , in Afganistan , este corupt pina in maduva oaselor si traieste pe banii strainilor ( in primul rind USA ).
Nu are nici o autoritate pe teritoriul tarii ( mai putin capitala si ceva zone mici in jurul capitatei unde fortele straine au permanent mii de militari).
In Vietnam , a fost la fel !
Fanatismul religios/musulman de azi (Afganistan, Pakistan , Arabia Saudita, Sudan , Somalia )nu este altceva decit echivalentul istoric al evului mediu in Europa crestina !
Gaseste adepti , sustinatori acolo unde saracia maselor este lucie , analfabetismul in floare si nomenclatura tarii super bogata , plina de privilegii !
Sa nu uitam ca talebanii au ajuns la putere in Afganistan ( dupa sovietici ) fiind finantati de Arabia Saudita , Pakistan si inarmati de USA ! ( cind luptau impotriva URSS ).
Aceiasi istorie pentru Osama Bin Laden.

Iulian spunea...

E Chivas Regal (nu Royal) si a marturisit ca-i place cel invechit de 18 ani.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...