vineri, 27 noiembrie 2009

Cum a luptat băsescu împotriva mogulilor

Ce zicea băsescu despre moguli? Că i-o trag pentru că nu i-a lăsat să facă bani? Ia citiţi ce scrie băiatul ăsta aici! Şi ia vedeţi voi ce averea aveau sub Iliescu, şi ce avere au sub băsescu. Ce vă spuneam eu? Elodia!

4 comentarii:

Dan Stoica spunea...

Un comentariu despre nominalizarea lui Ciolos? Hai, puteti mai mult...

Constantin Gheorghe spunea...

Ce să comentez? Mai cunosc eu vreo două guverne nominalizate. Şi la ce le-a folosit? Stai să treacă de audieri, să fie instalat, şi atunci chiar avem de comentat. Că nimic nu e ce pare a fi...

Lulutza spunea...

L-au "facut" francezii in stil mare pe genialul nostru conducator cu Monsieur Ciolos asta! Cu experienta astuia spre zero, dar cu o nevasta frantuzoaica tot "agronoama" si plina de relatii la nivel inalt in patria personala, Franta a dobindit cumva fraudulos un post suplimentar de comisar, iar Romania, datorita prostiei "conducerii superioare" basesti, a ramas fara nici un comisar si cu buzele... siliconate in exces!

Adevarat, nimic... basesc nu este ceea ce pare!

Dai o cautare pe "gugal" cu "Dacian Ciolos" in franceza si dupa vreo cinci linkuri, pricepi definitiv pe cine va servi Monsieur si cine este "in spatele lui". Dezgust si dispret total - atit merita Marele Carmaci!

P.S. De citeva nopti, ma distrez la maximum cum il bestelesc gospodinele insomniace pe Prigoana - cinste lor!, cum delireaza oranjgutani ca Funeriu... pe Zero TV! Un adevarat regal, habar nu aveam ca Zero TV poate fi atit de amuzant!

berenger spunea...

depinde cum privesti lucrurile. se poate spune si asa: ca averile au fost facute in vremea mandatului tariceanu, iar dupa ce a plecat el, au scazut sau au stagnat. sau se poate spune ca mogulii au profitat de cresterea economica (aici ar fi cam exagerat: cresterea pib-ului in perioada 2005-2008 e de vreo 20%, averea lor a crescut cu peste 500%).

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...