marți, 17 noiembrie 2009

Cerere de interviu

Cum ştiu că sunt citit la Cotroceni, şi pe lista neagră a lui Pulea Vodă, poate îmi răspunde şi mie la nişte întrebări, sub pseudonimul Cotoi, Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al lui traian băsescu. Bineînţeles că nu pot aspira la cinstea unui interviu cu Pulimea Sa, aşa, ca Bleen. Eu nu pup în cur, deci nu pup nici interviu. Dar, cine ştie?
Aşadar, iată lista cu întrebări:
  • Aţi ştiut de intenţia lui Mircea Geoană de a vizita Moscova?
  • Dacă da, de ce nu l-aţi descurajat, de ce nu i-aţi cerut să nu se ducă?
  • Ştiţi cu cine s-a întâlnit la Moscova?
  • Ştiţi ce a discutat?
  • Serviciile secrete v-au făcut un rezumat al acestor discuţii?
  • Dacă este aşa cum afirmaţi azi, că Mircea Geoană s-a dus pentru un târg la Moscova, care face trimitere la crima de înaltă trădare, de ce nu aţi făcut public ATUNCI târgul, şi de ce nu aţi sesizat Parlamentul şi Parchetul General?
  • Care este natura şi conţinutul târgului?
  • Nu vă faceţi vinovat de "tăinuirea infractorului"?
  • Care sunt documentele secrete sustrase de Nica de la DGIPI, care sunt acum folosite în campania electorală?
  • De ce nu aţi sesizat Parchetul Gneral şi în acest caz?
  • De ce nu desecretizaţi notele informative primite de la SRI şi SIE în legătură cu Geoană şi Nica?
  • De ce v-am crede pe cuvânt, că lucrurile stau aşa cum spuneţi?

8 comentarii:

Béranger spunea...

Eu nu înţeleg ce-i cu toată isteria asta care-i descalifică şi pe Crin, şi pe Băse. ŞI CE DACĂ GEOANĂ A FOST LA MOSCOVA? Trebuie să dea cu subsemnatul la organili dă secoritate la întoarcere şi să predea paşaportul?

Nu vă daţi cu toţii seama că aşa face Pulea-Vodă cu fiece «poveste» pe care o ţine la dosar o vreme, ca să o scoată fix la momentul când are nevoie de o diversiune?

Constantin Gheorghe spunea...

Prietene, în primul rând îmi cam lipsesc postările tale de pe blog. Nu e cam devreme pentru hibernare? În al doilea rând, în ceea ce-l priveşte, nu mai am de multă vreme iluzii. Dar până şi nesimţirea lui trebuie să aibă o limită.

Béranger spunea...

În primul rând că uneori mai ciripesc pe Twitter.

În al doilea rând, că există şi chestiuni de sănătate care mă ampeşă. Mă simt pe undeva ca un american bolnav şi incapace să afle ce are. Dacă nu te aduce nimeni pe targă, iată cam care este lentoarea unui sistem medical cu plată, că la ăla public ai nevoie de nervi şi mai tari:

-- Nov. 5: felt sick.
-- Nov. 6: programare PDR (Policlinica de Diagnostic Rapid Braşov, sanchi rapid) pentru Nov. 9
-- Nov. 9: Consult I (gastroentero)
-- Nov. 10: recoltări sânge etc.
-- Nov. 16: rezultatele recoltărilor (vai, ce viteză!) + efectuare ecografie
-- Nov. 17: programare pentru consultul următor, cel mai curând pe Nov. 21
-- Nov. 21: Consult II (gastroentero)
-- Nov. 24+: alte investigaţii probabil...

În ritmul ăsta, pe la Crăciun o să am un hint despre ce aş putea să am. Sper să nu-mi bage vreun tub în cur...

Ce dracu să bloghez? Că în căcatul ăsta de ţară nu se poate pune un diagnostic banal? Iar cretinul de Oprescu e preocupat de cel mai lung cârnat din lume şi de vasectomie pentru sine, ca să poată să fute la gagici fără să-l mai acuze alea că etc?

Constantin Gheorghe spunea...

Sănătate! În rest, ai dreptate!

Karakas spunea...

Noroc ca Romania este insignifianta pe table de sah. Altfel, cu prostiile ce le debiteaza Iubitul Matelot, s-ar putea scrie o comedie.

Anonim spunea...

beranger

adica nu asteptati ca noi in marele si civilizatul vest cu lunile de zile pina sa ajungeti la doctor? ma refer la specialist sau spital ca la cel de casa ajungi dar nu-ti prea foloseste.
sinteti boieri si va plingeti! :)

Béranger spunea...

Nene anonimule, NU m-am dus la sistemul public, ci m-am dus în sistemul 100% privat, unde plăteşti mai întâi (ca la curve) şi dup-aia te vede doctorul! Şi tot mă programează când se poate, iar analizele sângelui (nu cele mai simple, dar nici cele mai complicate) durează 6 zile (şi costă 316 RON)!

Béranger spunea...

Şi, nene anonimule, în ţări ca Franţa aud că se aşteaptă mai puţin (în sistemul public) decât în Anglia sau Canada (~6 weeks for a specialist in Canada). Plus că oricând poţi să dai 200...400 CAD şi să te adresezi unei clinici private!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...