sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Ce mai are de spus băsescu şi noi nu ştim?

Lui Pulea Vodă i s-a sculat elanul! E nevorbit, drept pentru care vrea musai dezbatere mâine seară, la ora 20, la Palatul Parlamentului. Aşa, pe picior! De parcă îşi convoacă echipajul, să-l pună la frecat puntea!
Sigur, nimeni nu poate accepta aşa ceva. O dezbatere de acest gen nu este un spectacol de cabaret. Nu ai formatul emisiunii, nu ai moderator, nu ai nimic. El nu vrea dezbatere, el vrea neapărat o tribună, pentru a se explica. Mai ales după apariţia filmuleţului. Care l-a lovit mult mai dur decât îşi închipuie mulţi. Pentru că l-a lăsat în "Pulea" goală! Tot ce s-a întâmplat după emisiunea de la Realitatea Tv(felicitări, Răzvan Dumitrescu!) a fost o înşiruire de gafe din partea lui băsescu. Şi o "dezbrăcare" de caracter inimaginabilă.
Nu cred că mai poate schimba nimic. Ce mai are el de spus românilor? Ce mai are de propus, în afară de "Jos mogulii", "jos Iliescu", "Jos Hrebenciuc"? Are ceva de arătat după cinci ani de mandat? A construit ceva? A lăsat un proiect pentru România? A fost preşedintele tuturor românilor, sau doar păpuşa unui grup de interese economice, din ţară, dar şi din străinătate? Şi când spun străinătate spun şi Rusia. Lucru care se va dovedi, mai devreme sau mai târziu.
Aşadar, mai are ceva de spus traian băsescu? Ceva să intereseze naţiunea română, şi nu o mână de fanatici portocalii? Eu cred că nu! Nu mă interesează ce are de spus! A tot spus timp de cinci ani. dar de făcut, n-a făcut decât scandal. Asta vrea şi mâine seară. Ei bine, a venit vremea să stea acasă!

2 comentarii:

Lulutza spunea...

Da' de ce sa stea acasa? Eu, daca as fi Dan Diaconescu, i-as oferi, gratis, o noapte intreaga de dialog cu poporul insomniac! Pentru ca merita! Asta chiar ca m-ar tenta sa si pastrez pentru eternitate, mai ales daca aduce si vreo citiva intelectuali prieteni! :) Forza DDTV!

Anonim spunea...

Ce limbaj de "porc comunist" ai, ti-e teama , ai? Stii ce se va intamla cu tine daca vei fi depistat de adevarata justitie? Vei privi printre gratiile pe care le-ai oferit tu multor oameni politici de frunte ai PNL ai PNT si ai altor formatiuni de frunte care nu au vrut nici inainte de 23 aug.'44 sa lase tara pe mana sarlatanilor straini cu care au pactizat tot asa cozile de topor de tipul celor de azi.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...