duminică, 22 noiembrie 2009

Asta e!

Care va să zică:
  • Pulea Vodă: la A3 34,1%, la Realitatea Tv, 32,8%
  • Geoană: la A3, 30,9%, la Realitatea Tv 31,7%
  • Crin Antonescu: la A3 22,1%, la Realitatea Tv 21,8%
  • Oprescu: la A3, 3,4%

Surprinzător? Nu, şi dacă Oprescu nu intra în competiţie, Geoană putea fi pe locul unu. Pulea Vodă ştie că Referendumul este validat. E o tâmpenie. Şi arată că tema turului doi este poporul contra Parlamentului. Spectacolul din curtea PDL este sinistru! Cred că Băsescu se îmbată cu apă rece! Solidaritatea electoratului n-a fost cu "soluţiile" voastre, oranjgutani siniştri! Voi nu aveţi soluţii! Solidari cu voi au fost regii asfaltului, serviciile secrete, baronii locali, care au dat mita electorală din gros! Sunt curios: dacă nu era Blaga la Interne, mai era Pulea Vodă pe locul unu?

Acum totul pleacă de la zero. Să vedem cum îşi va juca Geoană cartea, şi, mai ales, cât caracter are Crin Antonescu.

3 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Iaca! Acum 5 ani gaseam ca e indigest faptul ca majoritatea il va vota pe Nastase, si l-am votat pe Basescu. Dupa 5 ani pierduti avem un circ de alegeri mai prost decit oricind, si de ales intre Basescu, redus intre timp de la categoria "speranta" la categoriile "lua-l-ar drakku" si "piei, satana", si Geoana cel cu aura deasupra capului, care mi se ofera acum, asa lent si vesnic inadecvat cum este el, ca alternativa. In spatele amindurora, o pletora de paduchi si lipitori intre care nu pot sa aleg, pentru ca mi se apleaca.
Am mai mult ca niciodata senzatia ca timpul care a trecut este pierdut, si ca viata nu da inapoi timpul pierdut, oricit l-am cauta. E clar acum ca daca am avut cindva o speranta care nu s-a implinit, legata de alegeri, nimeni nu poate oferi o reparatie.
Asadar, stimate liberal de stinga, mi se apleaca. Geoana nu va sti sa joace nici o carte, n-a stiut nici pina acum, a fost votat de electoratul PSD din inertie, cu gindul la batrinul Iliescu. Antonescu va avea atita caracter cit vrea muschii partidului pe care il conduce, PNL va fi un jolly joker mai talentat decit UDMR-ul acum. Sta pe culmnea balantei, cu un picior pe umarul lui Basescu si cu altul pe al lui Geoana. Basescu a inceput deja sa marcheze pentru turul doi.
Eu la turul doi nu voi mai vota, pentru ca nu am nimic de ales. Intre un amoral si un moliu eu nu pot sa aleg. Intre o mafie pe care o cunosc si alta mafie pe care o cunosc, nici atit. Bineinteles ca dvs. aveti dreptul la iluziile dvs., ca toata lumea.

Iulian spunea...

Referendumul a fost validat cu 0.16%!
50.16% de pe listele electorale au fost la vot. Daca votantii care s-au opus stiau sa refuze buletinele de vot, cadea cu brio.
Un referendum validat cu 50.16% are probleme de legitimitate.
Oricum, nu refendumul e de actualitatea, ci ca avem ocazia sa scapam de Marele Machitor.
Referendumul adevarat e daca il mai vrem inca (cel putin) 5 ani.

Lulutza spunea...

Eu nu stiu cum naiba a "validat" musiu Basea referendumul asta de... cacao, daca eu am vazut, la ora 17.30, listele alea aproape goale! Hai sa nu ne infierbintam prea tare si sa asteptam numaratoarea oficiala si validarea/invalidarea din partea unora mai luminati la minte decit Adolfica asta de mahala! In orice caz, la sectiile cu nereguli majore, ar trebui ca toate voturile sa fie declarate nule! Sa se invete minte fraudatorii, traseistii si turistii electorali, odata pentru totdeauna!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...