sâmbătă, 18 iulie 2009

Poate vă era dor de el

Ce le rămâne ţărilor mici, prinse în jocul dintre marile puteri? Să-şi asume cu demnitate soarta. Asta, doar dacă au conducători cu bun simţ şi cu toţi boii acasă. Din păcate, Georgia are suficiente belele şi fără tembelul din fruntea statului, care a făcut tot ce putea pentru a se încăiera cu Rusia. Sperând că "prietenii" lui, americanii, au să lupte în locul lui. N-au făcut-o, şi l-au lăsat cu curu'n baltă. În schimb îi îndulcesc amarul cu un tort uriaş, pe care-l taie "festiv" pe puntea unei nave americane, USS Stout , ancorată la Batumi, şi venită pentru exerciţii navale comune.
Saakashvilli, în afară de a-i călca suplimentar pe coadă pe ruşi, nu obţine nimic de pe urma unor astfel de gesturi, de un ridicol perfect. Omul nostru n-a învăţat nimic din ceea ce a păţit ţara pe care o conduce în urmă cu un an, umilind-o încă o dată cu astfel de atitudini slugarnice.

2 comentarii:

tony spunea...

Asta e idiotul care si-a mancat cravata?

Constantin Gheorghe spunea...

Da, la timpul ei am postat şi eu fotografia. Merită să-i vezi mutra!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...