miercuri, 1 iulie 2009

Boc, demite-l pe Berceanu!

Un gest impardonabil şi absolut cretin: Radu Berceanu, unul dintre cele mai jegoase personaje de pe scena politică, îi interzice accesul lui Adrian Năstase pe şantierul autostrăzii Bechtel. Şantier care nu e al lui mă-sa! Este o investiţie din bani publici, iar Adrian Năstase nu e un oarecare de pe stradă: este DEMNITAR al statului român, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, care, până una-alta, decide ce se face cu banii publici, pentru că Parlamentul aprobă Bugetul de Stat.
Este vorba despre un abuz incredibil, pentru care Berceanu trebuie demis urgent. Aşa ceva este de neadmis într-o democraţie! De altminteri cretinul se află şi la originea mineriadei din 1999, atunci interzicând libera circulaţie a celor din Valea Jiului. Pur şi simplu a închis toate drumurile de acces şi a oprit toate trenurile! Fără acest abuz minerii nu ar fi ieşit din Vale şi bătălia de la Costeşti nu ar fi avut loc. Ar fi trebuit judecat pentru încălcarea Constituţiei. dar aşa ceva nu se poate face în România, pentru că încălcarea Constituţiei nu este infracţiune!
Berceanu nu este ministru, pentru că pentru el nu există noţiunea de "interes public". Este un vătaf, care a transformat ministerul într-o feudă(nu e singurul, dar măcar ceilalţi o fac mai discret, mai blând) şi îl administrează ca atare. Nimeni nu-i zice nimic, pentru că astfel de lucruri au ajuns să ni se pară fireşti.
Abia aştept să citesc reacţiile dobitocilor din presă, gen Pătrăşconiu, de la Cotidianul, care, când nu-l înjură pe Geoană, îl ia la... rând pe Năstase, ce vor exulta de fericire. "I-a făcut-o Berceanu lui Năstase"! Nu, nu i-a făcut-o lui Năstase, ne-a făcut-o nouă, tuturor, pentru că Năstase reprezenta acolo Parlamentul României, şi banii pentru autostradă nu-i dă Berceanu din buzunarul lui!
Boc, să te văd! Ai demnitate şi iei decizii de unul singur? Demite-l pe Berceanu! Şi aşa nu face nimic! Sau dacă deschizi gura te demite el pe tine?

2 comentarii:

Béranger spunea...

Demisia nu este o sperietoare pentru "demnitarul" român.

Tinctură cu extract standardizat (7.62) de plumb şi aplicare cu sarbacana pe stadioane -- asta ar fi o idee.

LCB spunea...

Lasa, nu-l mai intepa asa rau pe Coiu al nostru cel de toate zilele! De cind ii balacaresc el si... aia mici ai lui, Geoana si Nastase mi-au devenit extrem de simpatici! :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...