marți, 21 iulie 2009

Bâlciul deşertăciunilor

Iată un exemplu de exploatare a prostiei şi vanităţii, a snobismului oamenilor! Cei de la Apple, cu o cotă de piaţă de circa 1%, obţin 20% din profitul total al producătorilor de telefoane mobile! Asta în condiţiile în care pe piaţă sunt produse mai bune, mai ieftine, mai inteligente decât iPhone! Iar Nokia, cu o cotă de piaţă de circa 43%, nu obţine decât 58% din profituri. Asta e: bâlciul deşertăciunilor!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Auzi d-le C-tin Gheorghe..

Eu incep sa te iubesc...si asta fara conotatii homosexuale.. Pacat ca nu traim in acelasi habitat, sa ne unim fortele, ca le zici bine, pe aceeasi partitura, doar ca in alt diapazon..decat mine.
Ce ar fi sa vorbesc cu seful tau din Buc. si sa te rapesc o vreme sau definitiv la Cluj.. Clujul ce contine fermentul viitoarei revolutii spiritual morale trade mark by RO..?! :)

SP also 1=

Béranger spunea...

Şi când te gândeşti că, într-o lume normală, nici nu s-ar băga de seamă dacă Apple, Nokia şi RIM ar dispărea peste noapte!

În ce lume fake trăim!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...