sâmbătă, 28 aprilie 2012

Viitorul sună rău




Cel puţin pentru Muţunache Labă-Tristă viitorul sună rău. Încă de la desemnarea lui pentru funcţia de prim ministru am spus că pe acest om au să-l piardă vanitatea şi carierismul. Ei bine, aşa s-a întâmplat. a dat vrabia din mână pe cioara de pe gardul Cotrocenilor. Şi s-a ales cu trompa elefantului! 

Înţeleg că acum este la Neptun, la una mică, discuţie, nebunaticilor! cu traian băsescu. Pe meniu, un singur fel: "unde e viitorul meu, care l-am avut?!" Că, să mă ierte Dumnezeu, dar nu-l văd pe Gerunziul Carpaţilor şef peste bordelul portocaliu, numit PDL. Ăia sunt cu cuţitele între dinţi, şi numai Muţunache lipsea din balamucul general! Nu-l văd nici şef peste un nou partid "de dreapta". El n-a făcut în viaţa lui "muncă de partid". Nici măcar la UTC! 

Sigur, poate eşua la Cotroceni, consilier prezidenţial, sau ambasador pe undeva. Dar, prieteni, ce sfârşit mizerabil, pentru o carieră ce nici nu apucase bine să înceapă! Asta e! Capul face, capul trage!  

7 comentarii:

Karakas spunea...

A platit pentru aroganta (vezi intrecerea cu Ponta in materie de "scoala") si pentru ca s-a pus in slujba intereselor corporatiste cu prea multa usurinta. Sunt curios daca o sa isi faca autocritica vreodata, cu sinceritate. Este singurul lucru care ii mai poate da o sansa reala in fata oamenilor.

Scrie opinia ta spunea...

Mutzunache avea ceva potentiala valoare in ochii pedeleprelor cat timp era la butoane si dadea lectii de aroganta si tupeu.

Tipul e istorie, una cam urat mirositoare, insa e terminat. Are potentialul unui Bakonsky printre pedelepre. Slabut.

ANONIMUS spunea...

Eforturile jalnice de a epata ,aratau slabiciunile sale pe care MRU le resimtea in subconstient apropos de calitatea instructiei sale.Faptul ca se omora sa faca
caz de "vocabularul"D-sale ,arata un caracter subaltern si obedient de arivist de josnica extractie.Un om puternic si sigur de el nu-si permitea sa faca "caz" pentru incantarea "sfertodoxiei" care spunea in delir"ce bine le zicea Dle."Dl.Nastase nu-si putea reprima pornirea de a persifla pe unii cu unele glume de multe ori nu de cel mai bun gust,dar nimeni nu puteai sa-i negi cultura si priceperea.Exercitarea puterii da cu adevarat masura calitatilor umane a persoanei ,caracterul,blandetea si empatia.
Se poate proba la toti oamenii care au facut armata.Acolo si in functii inalte vezi cine e om si nu.Dl .Ungureanu a "buctat"la aceasta functie si e un adevarat noroc ca n-a apucat sa-si dea masura posibilitatilor.Atentie si la Dl.Ponta.

Fluieratorul spunea...

N-am nici o problema ca unul ca MRU se intoarce inapoi in fundul mediocritatii, de unde iesise la suprafata tras de ciuf de alti mediocri. Nu ma strabate nici o bucurie si nici o tristete. MRU este un personaj care nu exista decit in inchipuirea lui proprie.

pacos spunea...

Arogant, fara mare valoare sau, cum spune Fluieratorul, mediocru. Dar nu trebuie omis faptul ca vine cu multe dosare in geanta. Sunt numai 78 zile lipsa la apel de la SIE si asta nu inseamna ca informatiile sensibile s-au oprit.
Si m-as intoarce la propozitia cu care a incheiat interviul de la Parlament: "nu mi-am spus ultimul cuvant!" Venita din partea unuia ca Boc, asta suna cam ca si "curaj gaina ca te tai". Venita insa din partea lui MRU, suna destul de ambiguu/amenintator. Vedem si comentam.

Fluieratorul spunea...

Pai gentile tuturor sint pline de dosare, si toate sint "sensibile". De-asta zic ca nu am de ce si pe cine sa votez in Romania, si cam asta ar fi ultimul meu cuvint pe subiect.

Fluieratorul spunea...

Ah, aud ca MRU s-ar putea sa candideze la primaria Iasiului. Se gaseste o sinecura pentru un prieten, nu-mi fac eu griji.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...