vineri, 2 aprilie 2010

Ziua fără băsescu

Ziua fără băsescu este, aşa cum o văd eu, o formă de protest faţă de un mod iresponsabil, grobian, populist şi greţos de a face politică. Sigur că pe cel vizat îl va durea fix în cur(deşi dacă s-a pricopsit cu nişte hemoroizi hotărâţi, e chiar o pedeapsă!) de forma noastră de protest. Important este că protestăm. Şi nu pentru a ne linişti conştiinţele, ci pentru a-i conştientiza şi pe alţii ce pericol pentru democraţie reprezintă traian băsescu. Am făcut aceste precizări pentru a înţelege de ce se reunesc în acest protest oameni cu credinţe politice diverse, sau neangajaţi politic, de vârste şi de ocupaţii atât de diferite.

2 comentarii:

Karakas spunea...

Any No Basescu Day is a good day!

Basescu este simbolul unei perioade negre pentru Romania, in care gasca lui a dus normalitatea vietii democratice in derizoriu. S-a inconjurat de lachei ca si Ceausescu, niste semi-docti parveniti. De fapt parvenitismul, nepotismul si fariseismul sunt elementele definitorii ale acestei puteri, cu adevarat putrede. Cui credeti ca s-au dat mitele din scandalul Daimler? De ce insista Videanu sa fie aprobata afacerea Rosia Montana? Cum altfel ar fi putut iubitul Elenei Basescu, Bogdan Ionescu, sa ocupe singurul loc pe o pozitie la Ministerul Economiei, ca nici dupa o luna sa fie trimis pe post diplomatic la Amabasada Romaniei de la Paris? De ce vrea Udrea o dictatura luminata? Pentru ca stiu ca mult prea multi romani pot fi prostiti cu propaganda populista, timp in care ei isi multiplica tentaculele, si averile, si pun din ce in ce mai multi lachei sa ii slujeasca. Romanii acum sunt sclavi ai lui Basescu & Comp.

Anonim spunea...

democratia este terminata in vest si nu se poate sa nu vezi asta!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...