duminică, 18 aprilie 2010

Bravo, Oltchim!

Echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în finala Ligii Campionilor. A fost un meci extraordinar, care ar trebui vizionat şi-n culcare, şi-n sculare de labingboliştii noştri de două parale, care se fâţâie în maşini de lux, se înjură ca la uşa cortului şi se împerechează cu tot felul de fufe pe prima pagină a tabloidelor.
Fetele alea muncesc de le sar capacele, pentru nişte sume ridicole, şi în condiţii pe care alte echipe le-ar refuza. Ceea ce au făcut ele a fost să ne dea o lecţie de demnitate şi de profesionalism. La fel a făcut şi Lucian Bute ieri. Întrebarea este dacă noi avem capacitatea de a înţelege aceste puţine clipe de graţie ale muribundului sport românesc.
Le ţin pumnii în finala cu Viborg. Se poate câştiga şi asta!
PS: nu e lipsită de semnificaţie nici prezenţa în tribune a lui Hagi şi Săndoi. Valoarea recunoaşte valoarea. Şi asta înseamnă să ai şi caracter, nu doar talent.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...