miercuri, 28 aprilie 2010

Cine sapă groapa altuia...

Eu, unul, mă bucur că dobitocii din PDL adoptă "Legea lustraţiei". Nu pentru că ar rezolva ceva acum, la mai bine de douăzeci de ani de la căderea comunismului. Ci pentru că vor crea un precedent care va permite curăţarea, legală, a României de toate dejecţiile portocalii care au sufocat statul, afacerile, care distrug vieţi şi cariere, care se comportă precum comuniştii înaintea lor. Mai devreme sau mai târziu au să piardă puterea, şi nici Pulimea Sa nu e veşnic pe pământ sau la Cotroceni. Ştiţi cum e: cine sapă groapa altuia, cade singur în ea.

Un comentariu:

Fluieratorul spunea...

Aici sint de acord cu CTP, ca ar trebui lustrati un pic si cam toti politicienii ultimilor 20 de ani...

Despre viitoarele alegeri (cu vot obligatoriu) fara rost, cu aceleasi mutre (cam ca la noi) din Belgia, din gura unui belgian: Tthis is as if they reshiffle the cards and then ask us to pick again, from the same lot.

Nu-i asa ca limba engleza e magnifica? Dati-mi un sinonim pentru "reshuffle".

Si noi reshufflam la reesapati de zor, si la ce bun. Cu toata lustratia, chiar si cu cele mai bune intentii si cu tot cu finalitate, n-am ce alege. Imbecili, pe care nici stilul de bani multi nu-i mai salveaza.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...