joi, 29 aprilie 2010

Mozart, by şatra!

Să ne înţelegem: nu e boul ăsta primul care foloseşte muzica lui Mozart. Mai jos este o variantă celebră, cântată de Sylvie Vartin. Superbă. Dar să faci din Mozart manea e deja prea mult! S-a mers prea departe! Ce urmează? "Odă bucuriei" dans din buric?

PS: încă vreo câteva incidente ca acelea de la spitalele din Craiova şi Piteşti şi pentru mulţi români sloganul "Cel mai bun ţigan este ţiganul mort!" va suna firesc. Situaţia este scăpată de sub control, iar organizaţiile "civice" ale ţiganilor se fac că plouă. Tulburări rasiale ne mai lipseau, că în rest aveam tot ce ne trebuie! Chiar nu înţeleg că şi răbdarea noastră are o limită, că nu pot trăi cum le tună lor?

2 comentarii:

geomarz spunea...

Coresct. Imbecilul putea sa-l lase pe Mozart in pace....

Anonim spunea...

Nota la PS: am fost la un curs, la Bucuresti. Masa la restaurantul hotelului. Chelnerii ne indicau autoritar si dispretuitor locul rezervat. Deh, provinciali bugetari in vizita... In ultima zi de curs, la restaurant au aparut si niste bronzati si bronzate care participasera la un curs gen "reintegrare, acceptare, egalitate de sanse pentru rromi".
Ignorand personalul restaurantului, au zmucit si impins mesele intr-o organizare de nunta, au vociferat dupa meniuri, au batut cu cutitul in pahare ca sa tina toasturi (ca in filme!) si s-au indignat cu taraboi ca ciorba nu soseste cu viteza ceruta. Ne-am uitat ca prostii cum au fost serviti inaintea noastra, cu toate ca noi asteptam deja de jumatate de ora.
Concluzie? Nu pot decat sa-l parafrazez pe Ionel Teodoreanu: continuati in stilul asta, dragii nostri tigani, "c-acusi iesa dracu din Gheorghe!"

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...