vineri, 23 aprilie 2010

Vuittonul subţire cu cianură se ţine

Vă mai amintiţi linşajul mediatic la care a fost supusă Adina Vălean, pentru că a îndrăznit să organizeze la Bruxelles un seminar dedicat mineritului sigur pentru mediu, în care s-a discutat, pro şi contra, şi despre Proiectul Roşia Montană. Asta deşi era treaba ei, Adina Vălean fiind membru în Comisia pentru industrie, cercetare şi energie a Parlamentului European.
Dar când în ciorba asta a Roşiei Montana intră EBa, care este membră a Comisiei pentru petiţii, şi ia partea canadienilor, cu rare excepţii nimeni din presă nu suflă un cuvânt. Poziţia domnişoarei coincide până la identitate cu aceea a lui Cristian Preda, fost consilier prezidenţial şi coleg de partid cu EBa. Ceea ce miroase deja a lobby coordonat, şi motivat de interese importante, care au penetrat pedelicul. Bine, nici nu era greu de penetrat: partidul se lasă penetrat cu voluptate cam de toţi cei cu bani şi interese economice babane.
Evident, DNA nu are nimic de văzut aici. Şi nici SRI, că nu e vorba despre siguranţa naţională. Nu, de siguranţă naţională erau palavrele lui Voicu. Care pregătea o lovitură de stat împotriva Pulimii Sale, nu-i aşa?
Ne mai rămâne ceva de sperat?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...