vineri, 23 aprilie 2010

Vuittonul subţire cu cianură se ţine

Vă mai amintiţi linşajul mediatic la care a fost supusă Adina Vălean, pentru că a îndrăznit să organizeze la Bruxelles un seminar dedicat mineritului sigur pentru mediu, în care s-a discutat, pro şi contra, şi despre Proiectul Roşia Montană. Asta deşi era treaba ei, Adina Vălean fiind membru în Comisia pentru industrie, cercetare şi energie a Parlamentului European.
Dar când în ciorba asta a Roşiei Montana intră EBa, care este membră a Comisiei pentru petiţii, şi ia partea canadienilor, cu rare excepţii nimeni din presă nu suflă un cuvânt. Poziţia domnişoarei coincide până la identitate cu aceea a lui Cristian Preda, fost consilier prezidenţial şi coleg de partid cu EBa. Ceea ce miroase deja a lobby coordonat, şi motivat de interese importante, care au penetrat pedelicul. Bine, nici nu era greu de penetrat: partidul se lasă penetrat cu voluptate cam de toţi cei cu bani şi interese economice babane.
Evident, DNA nu are nimic de văzut aici. Şi nici SRI, că nu e vorba despre siguranţa naţională. Nu, de siguranţă naţională erau palavrele lui Voicu. Care pregătea o lovitură de stat împotriva Pulimii Sale, nu-i aşa?
Ne mai rămâne ceva de sperat?

Niciun comentariu:

O campanie electorală despre nimic.

  O campanie electorală despre absolut nimic! Totul se rezumă la demonizarea celuilalt, la acuze inepte, morți ”corupți” dezgropați în dorul...