miercuri, 7 aprilie 2010

Daţi Google la tot Cotroceniul!

Înţeleg că Pulimea Sa ia masa cu Marele Licurici, la Praga, cu ocazia semnării unui nou acord de dezarmare nucleară ruso-american. Şi ca să fie masa bogată, Obama a invitat câţiva ciumeţi din Est, ăia care s-au dovedit mai harnici la pupat(supt?) şi la cumpărat(instalat) armament american.
Acest eveniment epocal de zguduitor a fost anunţat de purtătorul de tăcere al Cotrocenilor, într-un Comunicat de Presă. În care Comunicat Medvedev e botezat Vladimir. Pentru că la Palat nu toţi tembelii au Google. Sau dacă au nu ştiu să-l folosească. Sau nu le pasă. Oricum, Pulimea Sa trebuie să plece cu mielul după el, să i-l dea lui Medvedev, că l-a botezat!
Presupun că noi vrem să fim luaţi în serios. Ce păcat că noi nu ne luăm în serios...
PS: poate a fost un subtil act ratat, un fel de a spune către ruşi: "las' că ştim noi cine conduce de fapt Rusia!" Atunci trimiteţi-l pe autor la psihanalist. Şi uitaţi-l acolo!

2 comentarii:

Karakas spunea...

Din cite am inteles, acordulo respectiv are o clauza prin care Rusia se retrage din el daca acutul anti-racheta american amplasat in Romania se dovedeste a fi un pericol pentru ei.

In ce priveste Romania, ea probabil e vazuta de Rusia ca un lacheu american, scapat din propria curte ruseasca in 1989. La Praga e importanta noua dimensiune de posibil parteneriat SUA-Rusia. Romania e prea mica sa fie bagata in seama. Dar, la chemarea noului Licurici, se face slus Basescu si se duce sa-i tina trena lui Obama...

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8605805.stm

"We have noted that the announced plans proceed from the fact that at the first stages this system will not have strategic characteristics," Mr Lavrov said of current US plans.

"Russia will have the right to abandon the Start treaty if a quantitative and qualitative build-up of the US strategic anti-missile potential begins to significantly affect the efficiency of Russia's strategic forces," he said.

pacos spunea...

Nu e vorba ca n-au google sau ca nu stiu sa-l foloseasca. Si nici de subtilitati nu poate fi vorba.
Pur si simplu e vorba de cantitatile de whisky consumate. Inclusiv de aia care, pana acum 6 ani, nu erau chiar asa buni consumatori. Da' au devenit intre timp.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...