miercuri, 21 aprilie 2010

O otreapă

Emil Boc este o otreapă, un jeg moral de cea mai joasă speţă, un nemernic. Mă lasă rece faptul că, în plină criză, Pulimea Sa şi cretinii din dotare n-au altceva mai bun de făcut decât să modifice Constituţia. Treaba lor. Decât să o lungească atât, mai bine o suspendă dracului şi avem şi noi Chavezul nostru. Că atât i-a mai rămas lui băsescu: să fie un dictator, pentru că în toate celelalte ipostaze a eşuat lamentabil.
Dar tu, profesor de drept constituţional, care-ţi dai doctoratul cu o teză în care demonstrezi superioritatea sistemului parlamentar bicameral, să promovezi un proiect de revizuire care contravine total tezelor şi convingerilor tale, asta e moarte intelectuală. Dacă avea un pic de demnitate, demisiona. Dar n-are.
Aşadar, ce mai rămâne este ca instituţia care i-a acordat titlul de doctor în drept să i-l retragă. Măcar ăia să fie demni, dacă Bocul nu poate fi.
Oricum, rămâne cum am stabilit: o ţară de căcat.

9 comentarii:

Iulian spunea...

Este o insulta la adresa lui Chavez comparatia...
Parerea mea!

Matilda spunea...

Boc a spus cu guriţa lui că lucrează de o lună, împreună cu Băsescu la această revizuire.
Ţara se duce de rîpă şi ei piaptănă Constituţia!
Ai dreptate, să-ţi dea demisia !

Anonim spunea...

Un dobitoc care confundă motorul de tanc cu turboventilatorul unui avion comercial, un pitic frustrat care nu face distincţie între nisip şi cenuşă vulcanică, un cosaş pierdut care îşi mai întreabă generalul de izmene ce se întâmplă, de ce nu ia industria aeronautică măsuri, zău că nu mai merită pomenit nici măcar înjurat. De cîte ori nu şi-a dovedit cu prisosinţă prostia, acest metru umblător? Mai e nevoie de comentarii?

geomarz spunea...

Exact la asta ma gindeam si eu, revizuirea constitutiei ne lipsea.
Cu toate lipsurile actuale, numai cheltuielile cu referendumul ne trebuiau !!!!
In rest, avem de toate: someri la comanda, pensii lipsa, investitii ioc, spitale numai cu functie de hanuri din secolul 19, arest la domiciliu in loc de concediu medical...
Ce le mai trece, doamne, prin cap !

asybaris spunea...

Nu de reforma constitutionala duce lipsa Romania. Dar meciul lui Basescu e cu Parlamentul caruia ii vede un rol de anexa a Executivului, un fel de Mare Adunare Nationala cu rol figurativ. Poate ca reforma statului este necesara, dar nu in forma, modul si sub conducerea lui Basescu. Pur si simplu nu are profilul dictatorului de care am avea nevoie.

Adrian Năstase spunea...

Ei, "moarte intelectuală"!! Exagerezi. Pentru asta ar fi necesar în prealabil un "intelect".

Anonim spunea...

Conasule, chelului ce-i lipseste, poate, tichie de margaritar. Tata ma invatat sa ma feresc: de masini care vin din dreapta, de carute care vin din stanga si de prosti si smecheri din toate partile. Problema este: Acum nu stiu ce sa fac. Astia ne iau prin invaluire. Pe la spate, ajungem neam de poponari. Ne fut astia cum vor.

Karakas spunea...

Boc a zis ca cica n-ar fi scris asa ceva, dar nu mai conteaza. Oricum e un pigmeu politic, un mic Dascalescu avid sa isi aduca seful la orgasm (politic).

Anonim spunea...

Ii insultati si pe Chavez si pe Ceausescu si pe Putin prin repetatele comparatii cu Basescu. Nu au nici o legatura.Incetati, va rog.:)
R.L.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...