vineri, 27 aprilie 2012

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa!



Şi-au luat-o peste bot jigodiile portocalii! Fie şi numai pentru felul în care s-au purtat azi, la vot, şi o merită! Şi le urez numai nenorociri de azi încolo: să-i calce DNA şi ANI, să arunce populaţia cu ouă stricate în ei, să nu mai primească sinecuri de la stat, să li se anuleze contractele cu statul, să dea faliment! Să-i văd la mititica pe Anastase, Cotoa şi compania!

Nu ştiu cum o să fie cu Ponta şi cu USL. Azi nu-mi pasă! Azi e de sărbătorit! Pa!

9 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Sincer n-am crezut ca motiunea o sa treaca,gandindu-ma ca opozitia nu avea interesul real sa ,treaca.Dar se vede ca s-au luat masuri ca acest succes sa nu fie un cadou otravit.Felicitari conducatorilor partidelor pentruca se pare ca au "cojones"vorba ibericului.Sa vedem ce ne aduce viitorul.Ce e sigur e ca n-o sa ne plictisim.Bravo!!!

Zvi Aron Isac spunea...

Se vede acum ca Ungureanu si-a calculat gresit marirea. Din augusta pozitie de sef al SIE, nu a decelat degringolada clanului mare al lui Basescu - numitul PDL (clanul mic fiindu-i fiicele, fratele, Lenutza si alergatorii). Despre cum traieste si gandeste populatia, ce sa mai vorbim, Ungureanu este la ani lumina distanta de plebei.

"Ori vorbeste cum ti-e portul, ori te poarta cum ti-e vorba" zice un proverb mai putin inteles. Mai neica Ungurene, te-ai obligat mai mult decat ai putut sa tii, cu textele matale din carti. Mergi acum la Tel Aviv si da raportul.

Acum, sa vedem care-i Poanta.

Ken spunea...

: )))))) FELICITARI!!!!
Nu stiu ce va fi maine si ce reactie va avea bese, dar azi ma bucur din tot sufletul! ... chit ca nu am vazut rostul motiunii in prag de alegeri, dar pumnul in moaca jigodiilor ma mai racoreste un pic! Sa fie intr-un ceas bun! Am facut noapte alba aici, asteptand rezultatul. Romanii au avut parte de atat de putine bucurii in ultimii 20 de anii ... poate acum prind curaj ...

Anonim spunea...

Asta da 1 Mai!

Putem sarbatori o prima palma pe care si-au luat-o "micutii" (din partidul piticilor de cotroceni)!

Abia astept "interviurile" de la DNA ale multor baieti, "carturari" sau nu ... cetitori de si in chivas sai altele ...

Weekend placut si o sarbatoare de 1 Mai faina!

Anonim spunea...

Vazut de departe, o motiune care reuseste si duce la schimbarea guvernului, pare un simptom al unei democratii care functioneaza. Pare ca Romania este in stare sa-si decida soarta in limitele jocului democratic.

In realitate insa nu stiu, e doar o masinatiune politica care are loc la nivel politic, fara implicare a "votantului", fara ca cetatenii simpli care si-au dorit caderea actualului guvern sa o fi reusit, si fara ca ei sa beneficieze din aceasta (asta se va dovedi probabil in final).

Oricum, si pentru mine momentul merita trait, orice laba peste bot primita de jigodiile portocalii merita sarbatorita, traita.

Anonim spunea...

Da, si eu sunt extrem de bucuros. Eu nu ma asteptam. Sa vedem ce iese.

Fluieratorul spunea...

Eu cred ca vom vedea cum niste unguri de doi bani vor cadea, din nou, in picioare. Nimic nou. Altfel, mare circ pe la televiziuni, fara indoiala. Drept pentru care ma duc la o bere, la terasa, ca e soare, fain si se aduna prietenii. S-a terminat saptamina. Politica e ultimul lucru pe care-l vom dezbate acolo. Primul e plecarea din tara.

I satzic spunea...

N-am dat degeaba bani pe luminari!

Karakas spunea...

Felicitari, un pas inainte! Acum, e de munca, cu fata spre oameni, spre nevoile lor...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...